Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia n-a tolerat ieşirea lui Băluţă! Căpitanul Craiovei, exclus din lot pentru meciul cu Iaşi: ”Trebuie să învăţ din această greşeală”

Mangia n-a tolerat ieşirea lui Băluţă! Căpitanul Craiovei, exclus din lot pentru meciul cu Iaşi: ”Trebuie să învăţ din această greşeală”
Comentarii

Antrenorul CSU Craiova, Devis Mangia, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că mijlocaşul Alexandru Băluţă a fost scos din lot pentru meciul cu CSM Poli Iaşi, în urma declaraţiilor critice ale jucătorului la adresa tehnicianului, făcute după partida cu FCSB.

Băluţă i-a reproşat public lui Mangia faptul că a fost ţinut rezervă, dar şi prestaţiile fricoase ale Craiovei din ultima perioadă.

"Nu am vorbit zilele acestea, am citit, am auzit multe greşeli şi este bine să clarificăm lucrile. Alex este un jucător important al echipei, este un jucător al echipei naţionale, dar în acest club, unul serios cu jucători serioşi şi cu un staf tehnic onest, sunt reguli. Şi o regulă este că atunci când un jucător greşeşte, trebuie luată o decizie. Iar decizia este că Alex este scos din lot pentru meciul cu Iaşi şi după această partidă vom decide ce se va întâmpla", a declarat Mangia.

Conştientizez greşeala pe care am făcut-o, nu mi-am dat seama la acel moment de consecinţele declaraţiilor mele. Trebuie să învăţ din această eroare pentru că astfel voi avea numai de pierdut”, a spus Băluţă.

Afla mai multe despre: mangiabalutascandalcraiova 

viewscnt
Articole similare