Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia nu se roagă la minuni cu Leipzig: ”Sfânta Maria are treburi mai importante”. Ce le-a transmis jucătorilor

Mangia nu se roagă la minuni cu Leipzig: ”Sfânta Maria are treburi mai importante”. Ce le-a transmis jucătorilor
Comentarii

Tehnicianul Devis Mangia a declarat că nu se va ruga la Sfânta Maria ca echipa sa CSU Craiova să se califice în play-off-ul Ligii Europa, după returul cu RB Leipzig.

Întrebat dacă se roagă la Sfânta Maria ca să se califice cu echipa sa, Mangia a răspuns: "Sfânta Maria trebuie să se gândească la lucruri mai importante în viaţă, nu la fotbal"

Mangia a fost întrebat dacă joi poate fi ziua care va salva întregul sezon al CSU Craiova. Translatorul a încercat să-i traducă întrebarea, dar tehnicianul a replicat "Nu am nevoie de traducere", apoi a răspuns: "La 15 august?"

Antrenorul a promis că echipa sa va da toul pe teren în meciul cu RB Leipzig.

"Ştim că este un meci dificil, dar vom lupta şi vom da totul pentru a schimba pe teren percepţia asupra acestui meci. Am făcut un meci bun la Călăraşi, dar mâine va fi o altfel de partidă. Întotdeauna partida cea mai dificilă este următoarea, trecutul nu mai contează. Am la dispoziţie acelaşi lot ca la meciul cu Călăraşi. Toate cele trei echipe româneşti au şanse de a se califica", a spus el.

Antrenorul consideră o motivaţie în plus pentru el şi jucătorii săi faptul că echipa germană se consideră deja calificată în turul următor. El se aşteaptă ca vedetele Poulsen şi Forsberg să joace mai mult în partida retur.

Nici Matteo Fedele nu crede în minuni, ci numai în fotbaliştii care evoluează pe teren.

"E un meci dificil, dar dacă vom da totul pe teren se poate întâmpla orice. Toată echipa este pregătită să facă un meci mare. Nu avem frică de nimeni, nu puteam avea frică în faţa publicului noastru. Au o echipă puternică, dar noi ne vom face jocul nostru. Nici eu nu cred în minuni, cred doar în jucătorii care evoluează", a precizat Fedele.

CSU Craiova va evolua, joi, de la ora 19.30, pe teren propriu, cu RB Leipzig, în manşa a doua a turului al treilea preliminar al Ligii Europa. În tur, Leipzig s-a impus cu 3-1.

Afla mai multe despre: mangiacraiovaleipzig,  

viewscnt
Articole similare