Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia rămâne calm: "Probabil, încă nu suntem pregătiţi să câştigăm titlul"

Mangia rămâne calm: "Probabil, încă nu suntem pregătiţi să câştigăm titlul"
Comentarii

Antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, Devis Mangia, a recunoscut că formaţia sa a jucat sub aşteptări contra Astrei, de care a fost învinsă cu scorul de 1-0. În ciuda faptului că gruparea olteană a ratat şansa de a reveni în lupta pentru câştigarea campionatului, italianul a părut liniştit şi a mărturisit sincer că poate încă nu a venit momentul pentru o asemenea performanţă.

"A fost un meci normal, care se putea termina la egalitate, dar o greşeală a dus la acest rezultat. Nu a fost un meci tocmai reuşit pentru noi, dar mergem mai departe. Să nu uităm că am avut trei partide în opt zile", a declarat Devis Mangia, la Telekom Sport.
 
Apoi, tehnicianul italian a explicat de ce i-a lăsat pe banca de rezerve pe Alexandru Mitriţă, Hristo Zlatinski şi Radoslav Dimitrov. "Au avut mici probleme şi ne asumam un risc prea mare dacă îi lăsam să joace 90 de minute", a adăugat Mangia, care s-a referit şi la faptul că echipa sa a ratat o bună şansă de a reveni în lupta pentru titlu: "Răspunsul este simplu: probabil, încă nu suntem pregătiţi să-l câştigăm".
 
Formaţia Astra Giurgiu a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a şasea a play-off-ului Ligii 1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Seto, în minutul 79, cu un şut de la marginea careului.

Afla mai multe despre: mangiacraiovaastra 

viewscnt
Articole similare