Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia reacţionează după eliminarea lui Mitriţă: ”Ok, nu a fost penalty. Dar de ce-i dai al doilea galben?”

Mangia reacţionează după eliminarea lui Mitriţă: ”Ok, nu a fost penalty. Dar de ce-i dai al doilea galben?”
Comentarii

CS Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. A fost un meci cu incidente, doi eliminaţi şi faze discutabile.

Antrenorul Craiovei s-a arătat foarte dezamăgit de faptul că centralul partidei U Craiova - Sepsi (1-1) a ţinut să devină protagonist. Mangia nu crede că Alexandru Mitriţă l-a lovit pe portarul oaspeţilor şi simte că fotbalistul său este foarte nervos pe teren pentru că este foarte des lovit de adversari. Italianul este de părere că mai mulţi fotbalişti din Liga 1 ar trebui uşor protejaţi în astfel de contacte.


Nu ştiu ce decizii a luat arbitrul. Eu nu discut asta. Nu ştiu nici dacă a fost gol pentru Sepsi în final de meci. Nu mă deranjează greşelile. Pentru mine problema e când arbitrul e protagonist. Mi s-a părut foarte bun arbitrul de la meciul cu Astra, Alexandru Tudor. A controlat perfect meciul. 

Nu sunt mulţumit de prima repriză.

Probabil că trebuie să schimbăm ceva, nu ştiu de ce ratăm penalty-uri. La antrenamente dau toţi gol din penalty-uri. La meciuri e altceva. Nu cred că e vorba de presiune, pentru că dacă vrem să luăm titlul, trebuie să acceptăm presiunea.

Nu cred că a fost ceva la acel duel între Mitriţă şi portar. A exagerat portarul oaspeţilor. Ok, nu a fost penalty, dar de ce să-i dai al doilea galben acolo?

Pentru mine Mitriţă e foarte important. Nu doar pentru Craiova, ci pentru fotbalul românesc. Din păcate e lovit foarte des, în toate meciurile, sunt lucruri care nu se văd. Nu e vorba doar de el.Tandia la fel, Ianis Hagi la fel, Tănase...sunt genul de jucători care trebuie cumva protejaţi.  

Avem mulţi jucători la naţionala mare şi la tineret. Ce decide Cosmin Contra pentru mine e ok” a spus Devis Mangia la Telekom Sport 

Afla mai multe despre: devis mangiau craiovaalexandru mitriţă 

viewscnt
Articole similare