Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia se teme de Botoşani: "Experienţa de anul trecut trebuie să ne înveţe ceva"

Mangia se teme de Botoşani: "Experienţa de anul trecut trebuie să ne înveţe ceva"

Cupa României

Comentarii

Antrenorul echipei de fotbal CS Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat că meciul cu FC Botoşani, din semifinalele Cupei României, va fi unul foarte dificil.

''E un meci foarte dificil, sunt 180 de minute şi poate prelungiri. Trebuie să ne amintim cele două meciuri din campionat, la Severin şi la Botoşani'', a declarat Mangia, amintind că echipa moldoveană a pus de fiecare dată probleme jucătorilor săi.

Mangia nu vrea să facă niciun calcul în privinţa returului, mai ales după răsturnările de scor care s-au văzut recent în cupele europene: ''Dacă ne gândim la ce s-a întâmplat în cupele europene, totul este posibil, orice rezultat. Nu trebuie să ne gândim la un rezultat care să ne califice din tur, trebuie să jucăm cât putem de bine, să respectăm adversarul, o echipă bună, cu jucători de valoare individuală, precum Roman, Achim, Golofca, Moruţan, Golubovic şi noul atacant adus din Arabia Saudită (Naif Hazazi, n. red.). FC Botoşani e o echipă bună şi trebuie să luăm totul în considerare''.

Totodată, tehnicianul italian a precizat că experienţa din ediţia trecută a competiţiei trebuie să aducă un plus de atenţie: ''Există experienţa sezonului trecut, e mai bine să jucăm fotbal şi să vorbim mai puţin. Experienţa de anul trecut trebuie să ne înveţe ceva''.

Afla mai multe despre: cupa romanieicraiovamangiabotosani 

viewscnt
Articole similare