Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia şi-a decis viitorul. Anunţul făcut antrenorul italian după ce fanii Craiovei i-au cerut demisia: "Sută la sută asta voi face!"

Mangia şi-a decis viitorul. Anunţul făcut antrenorul italian după ce fanii Craiovei i-au cerut demisia: "Sută la sută asta voi face!"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Devis Mangia, a anunţat că exclude să plece din Bănie, fanii olteni cerându-i demisia după înfrângerea drastică suferită în faţa lui Dinamo, cu scorul de 3-0.

"Este exclus să-mi dau demisia, sută la sută nu voi face acest lucru. Fanii pot face ce vor, pot avea ce reacţie simt. Eu aş încerca să stau alături de o persoană atunci când este la greu, dar ei pot face ce vor. Rezultatul este foarte greu, dar situaţia nu este aşa de dificilă, veneam după 3 victorii.  Problema a fost acest meci şi începutul de sezon. Sunt mulţumit de toţi jucătorii care au venit în vara aceasta. Eu îi văd la antrenament şi apoi decid, evaluările le fac după cum se antrenează. Nu au greşit fundaşii la Dinamo, ci toată echipa. Problema a fost jocul slab la Dinamo, dar în general nu am jucat slab. Nu am văzut joc foarte bun la alte echipe în această perioadă", a declarat Mangia, într-o conferinţă de presă.

În vârstă de 44 de ani, Mangia o pregăteşte pe Craiova din vara anului 2017. Sub comanda italianului, "alb-albaştrii" s-au clasat pe locul al treilea în ediţia trecută a Ligii 1 şi au cucerit Cupa României.

Înaintea ultimei etape din acest an calendaristic, Craiova se află pe locul 3, la cinci puncte de poziţia secundă, ocupată de FCSB, şi la opt lungimi de liderul CFR Cluj.

Afla mai multe despre: mangiaanuntcraiova 

viewscnt
Articole similare