Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia vrea transferuri de urgenţă la Craiova. Andrei Cristea e la un pas să semneze în Bănie: "În câteva zile e gata!"

Mangia vrea transferuri de urgenţă la Craiova. Andrei Cristea e la un pas să semneze în Bănie: "În câteva zile e gata!"
Comentarii

Fără victorie în cele două meciuri oficiale disputate în actualul sezon, 0-1 cu CFR Cluj în Supercupa României şi 0-0 cu Poli Iaşi în prima etapă a Ligii 1, oltenii au nevoie de urgenţă de un atacant, dar şi de mai mulţi jucători pentru a rezolva problemele din lot.

Antrenorul italian Devis Mangia s-a plâns în ultimele două săptămâni că a pierdut jucători importanţi şi că oficialii echipei n-au adus nimic în loc. Doar Alexandru Cicâldău a fost adus ca jucător de câmp, dar Mangia nu e deloc mulţumit cu lotul pe care-l are la dispoziţie. 

Se pare că în ultimele zile, oficialii din Bănie au luat deja legătura cu cei de la Iaşi în ceea ce priveşte transferul lui Andrei Cristea! Golgeterul României în sezonul 2010, omul care le-a furat titlul steliştilor în ultimul sezon, e la un pas să ajungă la Craiova. "În câteva zile e gata! Cele două părţi au discutat concret în ultima perioadă, iar Andrei e tentat să accepte oferta celor de la Craiova. Astăzi urmează să se poarte ultimele discuţii, inclusiv cu Andrei, iar apoi jucătorul va lua decizia finală", spun pentru Telekom Sport, surse din cadrul echipei de la Iaşi.

Andrei Cristea are 94 de goluri în prima Ligă şi 35 de pase decisive pentru colegii lui, acesta fiind şi cel mai prolific fotbalist activ din Liga 1.

Afla mai multe despre: andrei cristeatransferiasicraiova 

viewscnt
Articole similare