Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manny Pacquiao revine în ring. Se luptă cu Lucas Matthysse duminică, pentru titlul WBA

Manny Pacquiao revine în ring. Se luptă cu Lucas Matthysse duminică, pentru titlul WBA

Box

Comentarii

Filipinezul Manny Pacquiao (39 de ani) revine în ring, pentru prima dată după ce a fost învins de australianul Jeff Horn. Duminică, la Kuala Lumpur (Malaysia) legendarul boxer îl va avea ca adversar pe argentinianul Lucas Matthysse (35 de ani), într-un meci care va decide noul campion WBA la categoria supermijlocie.

Pacquiao şi Matthyse au trecut de proba cântarului şi sunt gata de marele meci de duminică. Ales senator în 2016, Pacquiao este singurul pugilist din istorie care a deţinut un titlu major la opt categorii diferite. De partea cealălaltă, argentinianul supranumit "La Maquina" are 36 de victorii obţinute prin KO şi doar 4 înfrângeri în 44 de meciuri. El l-a învins pe thailandezul Tewa Kiram pe 27 ianuarie 2018 şi a cucerit centura de campion WBA la categoria supermijlocie. Ultima dată, când Matthysse a fost învins s-a întâmplat în urmă cu trei ani, când a suferit o înfrângere prin KO în faţa ucrainianului Viktor Postol.

Manny Pacquiao, care în decembrie va împlini 40 de ani caută o ultima victorie la profesionism: "Are un metabolism impresionant, îl veţi vedea în ring pe vechiul Manny Pacquiao. Este pregătit din toate punctele de vedere şi 110% din punct de vedere fizic" anunţă plin de optimism preparatorul fizic al filipinezului, celebrul Justin Fortune.

Meciul dintre Manny "Pac-Man" Pacquiao şi Lucas "La Maquina" Matthysse se va disputa duminică, 15 iulie, pe Axiata Arena din Kuala Lumpur. Toate cele 16.000 de bilete s-au epuizat de câteva luni.

 

  • 59 de victorii dintre, care 38 obţinute înainte de limită a bifat Pacquiao în cariera sa
  • 39 de victorii dintre, care 36 obţinute înainte de limită a bifat Matthysse în cariera sa
     

Afla mai multe despre: manny pacquiaolucas matthysse,  

viewscnt
Articole similare