Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manuel Akanji, starul lui Manchester City, a răbufnit după ce a fost învins de România: „A avut o singură ocazie şi a înscris!”

Manuel Akanji, starul lui Manchester City, a răbufnit după ce a fost învins de România: „A avut o singură ocazie şi a înscris!”

Echipa națională

Comentarii

Elveţia a fost învinsă de România, scor 0-1, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Manuel Akanji, starul lui Manchester City, a răbufnit după ce a fost învins de România: „A avut o singură ocazie şi a înscris!”

Fundaşul elveţienilor a recunoscut că naţionala sa nu a fost deloc precisă în faţa porţii şi a dat vina pe calitatea care a lăsat de dorit. Totuşi, vedeta de la Manchester City a lansat o „săgeată” şi către tricolori, despre care a spus că şi-au creat o singură ocazie în tot meciul.

„Nici nu ştiu ce să mai zic. Adversarul are o ocazie şi înscrie din ea, noi avem 5 ocazii uriaşe şi nu marcăm. Dacă nu există eficienţă la finalizare nu poţi câştiga - asta este o chestiune de calitate”, a declarat Manuel Akanji, potrivit presei din Elveţia.

  • 38 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Manuel Akanji, potrivit Transfermarkt.com

Explicaţia lui Murat Yakin după România - Elveţia 1-0: "Ştiam că suntem favoriţi în grupă"

Principalul motiv invocat de selecţionerul în vârstă de 49 de ani a fost lipsa norocului. Yakin a evidenţiat şi diferenţa între numărul ocaziilor periculoase create de ambele echipe.

"Meciul de azi l-am abordat la victorie, am ales tactica potrivită, ne-am creat ocazii de a marca, numai că şi de această dată ne-a lipsit norocul. Meciul cu România de la Lucerna l-am dominat cu autoritate... şi atunci şi acum noi am jucat fotbal.

Noi am avut mai multe ocazii, în timp ce adversarii doar una şi a marcat. Asta nu înseamnă că România nu joacă un fotbal frumos.

Nu contează dacă joci un fotbal spectaculos dacă nu marchezi. Azi ne-am creat dublul ocaziilor adversarului, dar ne-a lipsit acel instinct de 'killer' în faţa porţii", a afirmat Murat Yakin.

"Ştiam de la începutul campaniei că nu putem să vorbim despre 10 victorii din 10 meciuri. Nu trebuie să fim cu nasul pe sus niciun moment.

Prin prisma statisticilor ştiam că suntem favoriţi în grupă, dar nu mi-am permis niciodată să spun despre un adversar că este o echipă mică.

Cu siguranţă ar fi trebuit să facem mai mult în această campanie, ceea ce ne-a lipsit au fost golurile. Pentru că dacă nu înscrii, nu ai cum să câştigi”, a continuat Yakin.

Afla mai multe despre: elvetiamanuel akanjiromaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare