Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manuel Neuer a semnat un nou contract cu Bayern Munchen. "Este cel mai bun portar din lume"

Manuel Neuer a semnat un nou contract cu Bayern Munchen. "Este cel mai bun portar din lume"

Fotbal

Comentarii

Portarul celor de la Bayern Munchen, Manuel Neuer, şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen până în vara anului 2023.

Considerat mulţi ani ca fiind cel mai bun portar din lume, Manuel Neuer a ajuns la 34 de ani. După mai multe runde de negocieri cu conducerea bavarezilor, fotbalistul a ales să continue cu Bayern Munchen. Campioana Germaniei l-a acontat pe tânărul portar al celor de la Schalke 04, Alexander Nubel, considerat urmaşul lu Neuer, iar veteranul dintre buturi s-a considerat desconsiderat. Într-un final, a acceptat prelungirea contractului pentru următorii trei ani.

"FC Bayern este bucuroasă să vă anunţe că Manuel şi-a prelungit contractul pe următorii trei ani. Este cel mai bun portar din lume şi căpitanul nostru", a fost mesajul lui Karl-Heinz Rummenige, oficial al clubului.

De asemenea, directorul sportiv, Hasan Salihamidzic a salutat şi el noua veste.

"Extinderea contractului este una foarte importantă, atât pentru Bayern, cât şi pentru Neuer. Împreună am creat o situaţie câştigătoare pentru ambele părţi. Manuel reprezintă continuitatea succesului lui Bayern, responsabilitatea şi standardul de nivel mondial. Sunt încântat de faptul că ne vom desfăşura activitatea împreună, în continuare", a spus şi bosniacul.

Manuel Neuer a ajuns la Bayern Munchen în 2011, de la Schalke 04, pentru 30 de milioane de euro, pentru care a bifat 374 de meciuri.

Afla mai multe despre: neuer 

viewscnt
Articole similare