Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manuel Neuer, o nouă performanţă pentru Bayern Munchen. Portarul german l-a depăşit pe Oliver Kahn la numărul de meciuri fără gol primit

Manuel Neuer, o nouă performanţă pentru Bayern Munchen. Portarul german l-a depăşit pe Oliver Kahn la numărul de meciuri fără gol primit
Comentarii

Manuel Neuer a reuşit o nouă performanţă la Bayern Munchen. Portarul german l-a depăşit pe Oliver Kahn şi a ajuns la 197 de meciuri fără gol primit în Bundesliga.

Manuel Neuer, o nouă performanţă pentru Bayern Munchen

Bayern Munchen a câştigat duminică în faţa celor de la Schalke cu scor 4-0 în etapa cu numărul 18 din Bundesliga. În această partidă, Manuel Neuer a fost titluar pentru bavarezi şi a apărat poarta echipei sale fără probleme.

În urma meciului câştigat la 0, Manuel Neuer a ajuns la performanţa incredibilă de 197 de meciuri fără gol primit în Bundesliga. Căpitanul lui Bayern l-a depăşit pe Oliver Kahn. Legenda celor de la Bayern Munchen deţinea recordul cu 196 de partide în care nu a fost învins.

În comparaţie cu idolul său, Neuer, ajuns la 34 de ani, a reuşit să realizeze această performanţă după doar 423 de meciuri în Bundesliga, în timp ce Kahm a avut nevoie de 557 de partide.

  • Manuel Neuer este evaluat la 18 milioane de euro, conform transfermarkt

În aceeaşi partidă al lui Bayern împotriva celor de la Schalke, Robert Lewandowski a reuşit să marcheze în minurtul 54, golul cu numărul 500 al carierei. 

Polonezul în vârstă de 32 de ani a realizat performanţa incredibilă de a marca 500 de goluri în cariera sa de fotbalist profesionist, pentru echipa naţională şi pentru cluburi.

În topul celor mai buni marcatori în activitate, Lewa este pe locul 4 după Cristiano Ronaldo (760), Messi (719) şi Zlatan Ibrahimovic (542) şi este urmat de Luis Suarez (478).

Robert Lewandowski este cotat la 60 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: manuel neuer kahn lewandowski 

viewscnt
Articole similare