Experiențe împreună.
You are here:

Manuel Neuer şi-a decis viitorul! Portarul lui Bayern Munchen este dorit şi de Chelsea

Manuel Neuer şi-a decis viitorul! Portarul lui Bayern Munchen este dorit şi de Chelsea

Bayern Munchen

Comentarii

Manuel Neuer (34 de ani) este pe lista lui Frank Lampard cu posibili înlocuitori pentru Kepa Arrizabalaga, portar intrat în dizgraţia tânărului manager englez. După ce Bayern a rezolvat aducerea unui nou goalkeeper, titular din naţionala Germaniei a luat o decizie.

Portarul german nu consideră transferul la Chelsea o opţiune, potrivit Sky Germania, astfel că experimentatul Neuer vrea să rămână la campioana Germaniei şi să se lupte pentru postul de titular cu mai tânărul Alexander Nubel. 

Nubel, în vârstă de 23 de ani, va ajunge în vară la Bayern de la Schalke 04, echipa de la care a venit şi Neuer. Dacă în 2011, Bayern a plătit celor de la Schalke 30 de milioane de euro, de data aceasta, Nubel deja a semnat un precontract cu gruparea bavareză, fiind în ultimele luni de contract. 

Cu toate că Neuer a decis să rămână la clubul alături de care a câştigat UEFA Champions League, cele două părţi nu s-au înţeles momentan asupra unui nou contract. Actuala înţelegere expiră în 2021. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe