Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manuel Pellegrini despre Cristiano Ronaldo: "La o oră după ce se termina antrenamentul, îl găseam tot pe teren"

Manuel Pellegrini despre Cristiano Ronaldo: "La o oră după ce se termina antrenamentul, îl găseam tot pe teren"

Juventus

Comentarii

Actualul antrenor de la West Ham United a făcut câteva declaraţii interesante despre Cristiano Ronaldo, fotbalist pe care l-a avut ca elev în primul sezon al portughezului la Real Madrid.

Imediat după ce Real Madrid a plătit aproape 100 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo în 2009, portughezul a avut primul contact cu Manuel Pellegrini, chilianul pe care Florentino Perez îl aducea de la Villarreal pentru a-i antrena Galaxia.

Pellegrini recunoştea că s-a temut de impactul cu fotbalişti precum Kaka sau Cristiano Ronaldo, dar a rămas cu o impresie extraordinară despre superstarul portughez: "A fost uşor să îl antrenez. Nu doar că Ronaldo are - la fel ca Messi - meritul de a se menţine la cel mai înalt nivel atâta timp, dar este şi un om fantastic. Ca fotbalist, vă pot spune că terminam antrenamentul de o oră şi jumătate, iar Cristiano rămânea încă o oră jumate pe teren. Un mare profesionist, n-am avut nicio problemă cu el" a explicat Pellegrini.

Mai mult de-atât, tehnicianul chilian, fost campion în Anglia cu Manchester City, a mai făcut o declaraţie interesantă legată de Cristiano: "Sunt mulţi jucători mari care încearcă să conteste autoritatea antrenorului, însă Cristiano nu e aşa. Cristiano e un exemplu, deoarece se supune antrenorilor, nu contestă deciziile. Relaţia mea cu el a fost foarte bună. Din păcate l-am avut trei luni accidentat în mandatul meu la Madrid din pricina unei fracturi. A contat" a mai spus Manuel Pellegrini.

Chilianul a avut un singur sezon pe banca Realului, iar în campionat a pierdut titlul deşi a adunat nu mai puţin de 96 de puncte.  

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomanuel pellegrini 

viewscnt
Articole similare