Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mara Gae, campioana de la US Open, s-a întors în ţară: ”A fost ultimul meu turneu la juniori”

Mara Gae, campioana de la US Open, s-a întors în ţară: ”A fost ultimul meu turneu la juniori”

Tenis

Comentarii

După performanţa extraordinară de la US Open, unde a câştigat proba de dublu a turneului rezervat junioarelor, Mara Gae a revenit luni, în ţară.

Mara Gae (17 ani) a făcut pereche cu rusoaica Anastasia Gureva şi a cucerit trofeul de la US Open după ce s-a impus sâmbătă, în ultimul act, împotriva niponelor Sara Saito/Nanaka Sato, scor 1-6, 7-5, 10-8.

Mara Gae ţinteşte tot mai sus!

Mara a fost întâmpinată la Aeroportul Internaţional Henri Coandă de Ionuţ Moldovan - vicepreşedinte al Federaţiei Române de Tenis.

  • România nu mai obţinuse un titlu la dublu junioare la US Open din 2006, când Mihaela Buzărnescu şi Raluca Olaru câştigau la US Open. 

Acesta a fost ultimul meu turneu de juniori, titlul e o încununare a celor patru ani de juniorat, în care am stat şi am jucat turnee ITF. Acum urmează turnee de profesionişti. O să încep să fac tranziţia spre PRO şi sper că voi avea acelaşi succes", a declarat Mara, la sosirea în ţară.

Mara Gae va evolua la turneul Naparis Trophy, de la Slobozia, ea fiind beneficiara unui wild card, competiţia urmând să aibă loc în perioada 17 - 24 septembrie 2023, şi va avea premii totale de 25.000 de dolari.

Afla mai multe despre: mara gaeus open 

viewscnt
Articole similare