Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maradona a jucat pentru ambele echipe, dar a dat un răspuns ferm înainte de Napoli - FC Barcelona: "Inima mea e cu ei! Acolo mi-ai scris povestea"

Maradona a jucat pentru ambele echipe, dar a dat un răspuns ferm înainte de Napoli - FC Barcelona: "Inima mea e cu ei! Acolo mi-ai scris povestea"
Comentarii

Diego Maradona (59 de ani) a vorbit pentru publicaţia italiană "Il Mattino" înaintea partidei Napoli - FC Barcelona, din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Legendarul argentinian a îmbrăcat tricoul ambelor formaţii şi, întrebat de jurnaliştii italieni, a vorbit în termeni foarte frumoşi despre conaţionalul Leo Messi (32 de ani), starul formaţiei catalane.

În ceea ce priveşte comparaţia dintre el şi Leo Messi, Maradona a spus: "Sper că nu va prinde un meci foarte bun împotriva lui Napoli. Un jucător cu un talent enorm, un băiat extraordinar. Trebuie să-şi continue cariera şi viaţa ştiind că este cel mai bun fotbalist al generaţiei sale. M-am bucurat să-l văd pe Leo Messi în fiecare joc pentru naţionala Argentinei!", a spus Diego Maradon, potrivit "Il Mattino".

Maradona a vorbit şi despre faptul că a îmbrăcat tricoul ambelor echipe: "Barcelona mi-a deschis porţile spre Europa dar povestea mea e scrisă în albastru. Inima mea e cu Napoli!", a spus "El Pibe d'Oro", care apoi a continuat: " Eram la Boca, iar apoi am ajuns în Europa, la FC Barcelona. Era un vis pentru toţi argentinienii. A trebuit să înfrunt multe probleme", a mai spus Maradona.

"Am dat totul pentru Napoli, iar Napoli mi-a dat totul arătându-şi dragostea pentru mine. Au fost ani minunaţi pentru mine şi pentru Argentina. Am reuşit să câştigăm campionatul, Cupa UEFA şi Cupa Mondială. Napoli e acum într-o situaţie dificilă, dar de la venirea lui Gattuso au arătat mai bine. Meciul contra Barcelonei va fi foarte greu, sper că Napoli va surprinde şi le va produce bucurie oamenilor!", a conchis Maradona.

Afla mai multe despre: diego maradonafc barcelonanapoliuefa champions league 

viewscnt
Articole similare