Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maradona l-a transformat pe Messi! Cum l-a învăţat pe starul Barcelonei să execute loviturile libere

Maradona l-a transformat pe Messi! Cum l-a învăţat pe starul Barcelonei să execute loviturile libere

FC Barcelona

Comentarii

Diego Maradona (59 de ani) este cel care l-a transformat pe Leo Messi (32 de ani) în unul dintre cei mai buni executanţi de lovituri libere din lume. El Pibe d'Oro l-a antrenat pe Messi la naţionala Argentinei şi a dezvăluit cum l-a învăţat să execute loviurile libere la perfecţie. Acum, starul argentinian de la FC Barcelona înscrie din lovituri libere pe bandă rulantă, cu execuţii care mai de care.

Maradona a spus că, după fiecare antrenament, îl ţinea pe Messi pentru a exersa loviturile libere, iar rezultatele se pot observa în prezent.  Fostul fotbalist legendar al "Pumelor" a fost selecţionerul ţării sale între 2008 şi 2010, pe vremea când Messi încă nu stăpânea toate capitolele din jocul său de astăzi.

"L-am antrenat pe cel mai bun Messi şi nimeni nu poate să-mi spună altcumva, pentru că era în stare să treacă şi de cinci jucători - un fenomen. Dar avea o problemă cu loviturile libere. După ce terminam fiecare şedinţă de pregătire, îl ţineam pe Messi la urmă ca să exerseze, şi a început să dea la poartă.

Nu-l învăţasem cum să bată o lovitură liberă, iar apoi m-a întrebat cum reuşeam eu să înscriu. I-am spus: 'Trebuie să o loveşti pe mijloc. N-o să-mi dea nimeni vreun Oscar dacă îţi arăt eu'. Apoi, mi-a răspuns: 'Dar o lovesc în mijloc şi mingea se duce altfel'. I-am zis să nu-şi facă griji, că la un moment dat va reuşi. Iar acum, pur şi simplu nu poate să rateze", a zis fostul mare jucător argentinian.

Afla mai multe despre: leo messimaradonalovituri libere 

viewscnt
Articole similare