Experiențe împreună.
You are here:

Marc Marquez a câştigat titlul mondial la MotoGP!

Marc Marquez a câştigat titlul mondial la MotoGP!

Moto

Pilotul spaniol Marc Marquez (Honda) a câştigat titlul mondial la MotoGP; duminică, în ultima etapă a Campionatului Mondial de Motociclism Viteză de la Valencia.

Marc Marquez a ocupat locul 3 la Valencia, dar a reuşit să câştige titlul după ce principalul său adversar, italianul Andrea Dovizioso (Ducati), a căzut cu şase tururi înainte de final.

Cursa de la Valencia a fost câştigată de Dani Pedrosa (Honda), urmat de francezul Johann Zarco (Yamaha).

La 24 de ani, Marquez a obţinut al patrulea titlu mondial după cele din 2013, 2014 şi 2016.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.