Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marca auto care a cucerit-o pe Nadia Comăneci! "Bijuteria" primită în urmă cu câteva zile: "De vreo 25 de ani doar asta conduc" | FOTO

Marca auto care a cucerit-o pe Nadia Comăneci! "Bijuteria" primită în urmă cu câteva zile: "De vreo 25 de ani doar asta conduc" | FOTOgalerie foto

Sporturi

Comentarii

De mai bine de 25 de ani, Nadia Comăneci, cea mai valoroasă gimnastă a lumii din toate timpurile, s -a apropiat sufleteşte de o anumită marcă de maşină. Este vorba despre Mercedes.

O maşină mult aşteptată pentru Nadia Comăneci: "Au adus-o în faţa sălii"

"Practic de când există Academia Laureus, de vreo 25 de ani, conduc doar Mercedes. Este maşina mea preferată", a explicat Nadia pentru Orange Sport.

Zilele trecute, "Zeiţei de la Montreal" i-a sosit, în Oklahoma, un Mercedes nou-nouţ, pe care şi-l dorea de multă vreme. "Mi l-au adus chiar în faţa sălii de gimnastică. Are o culoare foarte frumoasă, alb-polar iar interiorul este roşu cu negru. Este un model 2024, AMG package", a mai precizat "Zeiţa de la Montreal" pentru Orange Sport. 

Foarte prudentă atunci când se află la volan

De fiecare dată când urcă la volan, Nadia Comăneci este foarte atentă să respecte limita de viteză. "Ca în viaţa de zi cu zi, şi atunci când conduc îmi place să fac totul cu măsură. Nu conduc cu viteză. Respect limita de viteză acolo unde se cere acest lucru", a adăugat Nadia.

Soţul ei, Bart Conner, şi fiul lor, Dylan, sunt foarte buni conducători auto. "Când are chef să simtă adrenalina la maximum, Dylan participă la raliuri. În traficul de zi cu zi este cât se poate de ponderat", a mai explicat Nadia Comăneci.

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

 Galerie foto

Afla mai multe despre: nadia comanecinadia comaneci masina 

viewscnt
Articole similare