Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MARCA explică de ce Mbappe nu va ajunge la finalul sezonului la Real Madrid. 3 variante de rezervă pentru Los Blancos

MARCA explică de ce Mbappe nu va ajunge la finalul sezonului la Real Madrid. 3 variante de rezervă pentru Los Blancosgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Cotidianul MARCA face o radiografie a posibilului transfer al lui Kylian Mbappe Lotin de la Paris Saint Germain la Real Madrid.

Mbappe la Real Madrid? Nu înainte de 2021. Ce variante mai are gruparea blanco

Conform cunoscutei publicaţii madrilene, transferul lui Mbappe de la PSG la Real Madrid în această vară este imposibil de realizat.

Spaniolii susţin că pe Santiago Bernabeu se ştie că Mbappe nu-şi va prelungi contractul cu PSG, care expiră în vara anului 2022, dar cel mai probabil, Real Madrid va încerca să obţină semnătura fotbalistului francez, cel mai devreme în 2021.

Real Madrid nu ar vrea să strice relaţia excelentă pe care o are cu Paris Saint Germain, iar atacantul nu vrea nici el să-şi forţeze plecarea din Capitala Franţei. Din acest motiv, atât clubul madrilen, cât şi jucătorul francez, campion mondial cu naţionala ţării sale în 2018, consideră că e mai bine să aştepte încă un an de zile pentru a bate palma.

În această paradigmă, Real Madrid vine însă cu cifre extrem de proaste în zona ofensivă. Doar 49 de goluri au marcat madrilenii în cele 27 de meciuri disputate în actuala stagiune, până la întreruperea sezonului din cauza pandemiei de coronavirus.

Real Madrid are şi alte variante ofensive la dispoziţie până când va veni momentul să atace pista Kylian Mbappe. Ar fi vorba, conform presei spaniole, despre Lautaro Martinez, Erling Haaland şi Timo Werner.

Afla mai multe despre: mbappereal madrid 

viewscnt
Articole similare