Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcator pentru Sepsi la Iaşi, Vaşvari avertizează FCSB: ”Am arătat că putem bate pe oricine anul ăsta”

Marcator pentru Sepsi la Iaşi, Vaşvari avertizează FCSB: ”Am arătat că putem bate pe oricine anul ăsta”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Poli Iaşi a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), vineri, pe teren propriu, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în primul meci al etapei a XVII-a a Ligii I.

Gabriel Vaşvari a marcat golul oaspeţilor în minutul 9 al partidei de la Iaşi. La final, marcatorul echipei lui Neagoe a vorbit pentru Telekom Sport despre meci şi a subliniat că misiunea fotbaliştilor a fost mult îngreunată de temperatură şi de terenul îngheţat:

”Sunt bucuros că am reuşit să marchez, sunt puncte importante pentru noi. Urmează un meci foarte greu cu FCSB şi trebuie să fim concentraţi. Luăm fiecare meci în parte, am reuşit să ne consolidăm poziţia a şasea.

Nu aş spune că ne-am mulţumit cu un egal, dar terenul a fost destul de greu. Ideal era să nu ne complicăm. Tehnica nu prea mai contează pe un teren cu gheaţă, în primul rând trebuie să-ţi păstrezi echilibrul. Sperăm ca terenul de la Sf Gheorghe să se prezinte mai bine ca cel de aici.

Avem suporterii acasă de partea noastră şi sper să facem un meci bun în etapa viitoare. Am arătat că putem bate pe oricine anul ăsta. Am câştigat şi la viitorul şi acasă cu U Craiova” a spus Vaşvari la Telekom Sport.

În urma acestui rezultat, Poli Iaşi urcă provizoriu de pe locul 13 pe 11, cu 18 puncte. Sespi rămâne pe locul 6, cu 24 de puncte.

 

Afla mai multe despre: gabriel vaşvarisepsi sf gheorghe 

viewscnt
Articole similare