Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcatorul golului Chindiei pune tunurile pe arbitraj: ”Prea a tras numai cu ei!”

Marcatorul golului Chindiei pune tunurile pe arbitraj: ”Prea a tras numai cu ei!”

Chindia Targoviste

Comentarii

Marcatorul singurului gol al Chindiei Târgovişte din meciul cu Hermannstadt, Daniel Popa, a acuzat un arbitraj tendenţios la finalul partidei din etapa a 4-a a Ligii 1.

Daniel Popa consideră că vina rezultatului nu aparţine doar colegilor săi din defensivă, ci a întregii echipe.

”Mă bucur că am reuşit să marchez, dar din păcate nu am reuşit să câştigăm. E un regret pentru mine, pentru că am început foarte bine jocul. Din păcate, arbitrul a dat un penalti foarte uşor, după aceea o lovitură liberă la care a pus zidul la 10-11 metri...Cam uşor. La orice atingere, la noi era fault. Eu, în general, nu vorbesc despre arbitrii. Dar în seara asta mi s-a părut puţin cam ciudat. Prea a tras numai cu ei, la 3-1 pentru ei a început să dea şi pentru noi.

Nu putem să dăm vina pe apărare, cu toţii am fost de vină, cu toţii ne apărăm, cu toţii atacăm. Din păcate, asta a fost soarta meciului din seara asta.”, a declarat Daniel Popa, la finalul partidei dintre Chindia Târgovişte şi FC Hermannstadt, scor 1-3.

Popa priveşte cu optimism partida din etapa următoare de pe terenul campioanei României, CFR Cluj.

”Etapa viitoare avem un meci foarte greu, mergem acolo să luăm puncte. (n.r.- Crezi că puteţi?) Bineînţeles, şi noi avem două picioare şi două mâini, la fel ca ei. Mergem să câştigăm acolo, sau cel puţin să scoatem un punct. Nu avem ce face, mergem mai departe, campionatul este foarte lung. De-abia au trecut câteva etape, nu trebuie să ne dăm bătuţi. Am jucat foarte bine astăzi.”, a adăugat Daniel Popa. 

Afla mai multe despre: chindia targovistehermannstadt 

viewscnt
Articole similare