Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcel Bîrsan nu a fost singurul arbitru ameninţat de suporteri: ”Au existat şi înjurături de care nici măcar nu auzisem ”

Marcel Bîrsan nu a fost singurul arbitru ameninţat de suporteri: ”Au existat şi înjurături de care nici măcar nu auzisem ”

Fotbal intern

Comentarii

Marius Avram, fost arbitru FIFA, a dezvăluit că şi el primea ameninţări cu moartea după meciuri, în urma scandalului izbucnit în jurul lui Marcel Bîrsan. Fostul central a explicat că, de-a lungul timpului, şi el a fost ţinta abuzului fanilor pe reţelele de socializare.

Marius Avram a discutat despre ameninţările primite de Marcel Bîrsan în urma meciului CFR - Dinamo. Arbitrul delegat la partida dintre cele două a făcut mai multe greşeli clare, iar fanii ambelor echipe au reacţionat agresiv la acestea.

Avram a dezvăluit că şi el a fost ţinta abuzului fanilor, fapt care l-a deranjat iniţial, dar cu care a învăţat să se obişnuiască.

Marcel Bîrsan nu a fost singurul arbirtru ameninţat de suporteri

”Nu pot reproduce jignirile. Vă pot confirma că existau cuvinte oribile precum mori, cancer, tragedie, puşcărie, despre mama şi tata şi tot neamul nostru, precum şi înjurături de care nu auzisem şi lista e foarte lungă.

La începutul carierei mă iritau aprecierile, ulterior le priveam detaşat.  Atât timp cât îţi faci onest meseria, poţi dormi liniştit. Dacă eşti împăcat cu tine, e bine”, a spus Marius Avram, pentru ProSport.

Marcel Bîrsan mersese la secţia 11 de poliţie, în urma unor ameninţări primite de la fanii lui Dinamo după partida cu CFR, speriat pentru viaţa sa.

”Ceva trebuie făcut, ceva trebuie schimbat, dar nu cu violenţă! Susţin orice formă de protest, chiar şi când nu sunt de acord cu argumentele.  Dar când se ajunge la ameninţarea integrităţii fizice a persoanelor implicate, la ameninţarea familiei, trebuie sa ne oprim…pana nu e prea târziu”, spunea acesta, într-o postare pe Facebook.

VIDEO | Rezumat CFR - Dinamo 1-0

 

Afla mai multe despre: marcel bîrsancfr dinamoarbitru cfr dinamomarius avram 

viewscnt
Articole similare