Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcel Popescu, mesaj ferm pentru contestatarii lui Bergodi: "Ce să facem, să luăm antrenor din Premier League?". Italianul, comparat cu Lewis Hamilton: "E vorba despre ce maşină are la dispoziţie"

Marcel Popescu, mesaj ferm pentru contestatarii lui Bergodi: "Ce să facem, să luăm antrenor din Premier League?". Italianul, comparat cu Lewis Hamilton:  "E vorba despre ce maşină are la dispoziţie"
Comentarii

Marcel Popescu, managerul general al U Craiova, are mare încredere în noul antrenor al echipei, Cristiano Bergodi, deşi numirea italianului pe banca Ştiinţei a fost contestată de o parte dintre suporteri.

Oficialul Craiovei îl compară pe antrenor cu un pilot de curse, subliniind că Bergodi nu avea cum să facă performanţă cu FC Voluntari. Italianul a lăsat echipa ilfoveană pe ultimul loc în Liga 1, după ce în sezonul trecut a reuşit să o salveze de la retrogradare.

"Dacă l-am lua pe Hamilton şi l-am pune la Torro Rosso în Formula 1 ar câştiga vreodată Formula 1? Niciodată. Aşa că în situaţia lui Cristiano, se face o judecată, nu vreau să minimalizez importanţa echipei şi a clubului Voluntari, se face o judecată pe ce a avut pe mână. El nu poate să fie judecat pe ce a avut pe mână, pentru că dacă e să îl judecăm că nu a avut succes cu Voluntari, trebuie să ţinem cont şi de faptul că o echipă condamnată la retrogradare a fost salvată miraculos. Care e Cristiano Bergodi cel real?", a declarat Marcel Popescu, la Telekom Sport.

"Bogdan Vintilă are un CV ca antrenor mult mai subţire decât Cristiano şi FCSB crede în el"

Apoi, Marcel Popescu a continuat să-i ia apărarea lui Bergodi, referindu-se şi la situaţia celorlalte echipe din Liga 1 care mizează pe antrenori mai slab cotaţi.

"Bogdan Vintilă are un CV ca antrenor mult mai subţire decât Cristiano. Asta nu îi împiedică să creadă în el, cum şi noi am crezut în Cornel Papură, care nu antrenase nimic. Cum şi Astra crede în Bogdan Andone.

S-au dat zeci şi sute de milioane pe antrenori care au trofee şi care nu au confirmat, că a fost vorba de Premier League, de Primera. Nu e o reţetă a succesului dacă el a câştigat. E vorba despre ce maşină are la dispoziţie.

Dacă vrei să îl conteşti pe Bergodi, e problema ta, dar nu cu mine în emisiune. Am apelat şi la antrenori cu carte de vizită extraordinară, Victor Piţurcă care la un momentdat a cedat şi a plecat. Să îmi spui că nu are Bergodi performanţe, te rog frumos, ne vedem, mă întrebi, dar nu am venit aici să conteşti soluţia pe care a găsit-o U Craiova. E problema noastră.

Acum ce să facem, să luăm un antrenor în plin campionat care are vreo şase trofee şi care lasă Premier League sau Primera ca să vină la Universitatea Craiova? Dacă îmi spui cum îl cheamă, îl căutăm. Dar nu cred că ai un nume", a mai spus Popescu.

Afla mai multe despre: u craiova 

viewscnt
Articole similare