Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcel Popescu, realist şi obiectiv când a fost întrebat de Bairam şi Popescu: „Să nu fie doar nişte comete, am mai văzut cazuri”

Marcel Popescu, realist şi obiectiv când a fost întrebat de Bairam şi Popescu: „Să nu fie doar nişte comete, am mai văzut cazuri”

Superliga

Comentarii

Marcel Popescu, managerul general al Universităţii Craiova, a vorbit despre Ştefan Bairam şi Octavian Popescu, cei doi jucători promităţori din Liga I, care sunt în acest moment în centrul atenţiei.

Amândoi au potenţial şi au şanse să fie jucători importanţi pentru cluburile lor şi pentru echipa naţională. Atât Bairam, cât şi Popescu sunt mari promisiuni, în momentul de faţă, drumul până la certitudine depinde de ei. Poate să dureze un an, doi. Eu sunt rezervat. În ziua de azi, e uşor să faci comparaţii. Sintagma „noul Hagi” a devenit o obişnuinţă, mulţi jucători nu au confirmat deloc, să nu uităm. Au ars ca o torţă, rapid. Au fost nişte comete. Trăim o perioadă în care mediatizarea e mare.. Proba timpului este cel mai important barometru”.

Ştefan Bairam a oferit o pasă decisivă în meciul dintre Universitatea Craiova şi Dinamo, scor 1-0. Fotbalistul este util pentru regula de U21. Extrema Craiovei este văzut de conducătorii grupării din Bănie ca „noul Mihăilă”, iar Sorin Cârţu chiar s-a exprimat în acest sens. „Ştefan Baiaram are un progres, îl remarcăm toţi la doar 18 ani. Baiaram este un jucător cu mare calitate şi toată lumea e interesată să progreseze, să fie un al doilea Mihăilă, într-un an-doi.Are calităţi mai greu găsite în România, are viteză, tehnică, dar mai are multe de pus la punct, mai ales piciorul stâng, dar şi lovitura cu capul. Trebuie să lucreze şi singur, la individualizare, are mare potenţial”, a declarat Sorin Cârţu despre Ştefan Baiaram.

La rivala Craiovei, se află celălalt tânăr talentat: Octavian Popescu, care este noua senzaţie a fotbalului românesc. La 18 ani şi o lună, a înscris deja în prima ligă şi are şase pase decisive. În plus, în acest sezon, prin driblingurile şi pasele lui de efect a creat alte zeci de ocazii de gol pe care colegii săi le-au ratat.

  • 200.000 de euro este cota lui Ştefan Baiaram conform site-ului de specialitate Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: octavian popescu 

viewscnt
Articole similare