Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcel Puşcaş a făcut anunţul. Cine va fi antrenor interimar la FC U Craiova 1948, după ce Trică a plecat

Marcel Puşcaş a făcut anunţul. Cine va fi antrenor interimar la FC U Craiova 1948, după ce Trică a plecat

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova 1948 a rămas, din nou, fără antrenor, după ce Eugen Trică a plecat, iar preşedintele clubului a anunţat cine o să fie interimar.

Eugen Trică a plecat de la FC U Craiova după doar patru etape. Deşi a înfruntat ambele codaşe ale Ligii 1, Clinceni şi Dinamo, tehnicianul a reuşit să scoată doar un punct şi şi-a dat acordul să plece de la club.

Craiova a început sezonul cu Adrian Mutu, de care s-a despărţit, iar următorul antrenor ales, Flavius Stoica, nu a petrecut nici el prea mult timp pe banca oltenilor. Echipa din Bănie traversează momente grele, nu este în formă, iar mai mult decât atât, Adrian Mititelu jr. a anunţat că are de gând să vândă clubul, după ce a intrat în conflict cu fanii oltenilor. 

Acum, preşedintele clubului, Marcel Puşcaş, a anunţat cine o să fie antrenor interimar până când echipa va ajunge la o înţelegere cu un nou tehnician. 

"Dan Vasilică va conduce echipa până la finalul anului”

"Dan Vasilică va conduce echipa până la finalul anului, apoi vom alege un antrenor care să stea până la finalul campionatului, altfel riscăm să bulversăm echipa”, a declarat Marcel Puşcaş, la PRO X. 

Dan Vasilică a mai pregătit FC U Craiova 1948 în al doilea eşalon al fotbalului românesc. 

Afla mai multe despre: fc u craiova-dan vasilică-marcel puşcaş 

viewscnt
Articole similare