Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcel Puşcaş a revenit la FCU Craiova şi anunţă transferuri spectaculoase: ”Bugetul e la nivelul CFR-ului şi FCSB-ului!”

Marcel Puşcaş a revenit la FCU Craiova şi anunţă transferuri spectaculoase: ”Bugetul e la nivelul CFR-ului şi FCSB-ului!”

Superliga

Comentarii

În direct la Sport Report, Marcel Puşcaş a vorbit despre revenirea la FCU Craiova 1948, dar şi despre proiectul formaţiei din Bănie.

Noul director sportiv al clubului a mărturisit că se va implica în tot ceea ce înseamnă politica grupării din Bănie, inclusiv în ceea ce înseamnă transferuri.

El a explicat că bugetul formaţiei patronte de familia Mititelu este la nivelul cluburilor FCSB şi CFR Cluj: ”Bugetul e de nivel de play-off. La nivelul CFR-ului şi FCSB-ului, pe acolo. Cred că da. Am fost la baza făcută de Adrian Mititelu şi o să fiţi surprinşi. Sunt terenuri, urmează un hotel. Va fi cea mai frumoasă bază de pregătire din ţară. Vă invit” a spus Puşcaş, pentru Telekom Sport.

El a vorbit şi despre transferurile pe care vrea să le facă formaţia craioveană: ”Vor fi modificări în lot, valorice şi numerice. Au plecat opt jucători, să vedem ce spune antrenorul dacă mai pleacă. Să cunoască şi el jucătorii, ne spune ce vrea. Am apucat să aduc şi eu jucători. A fost o listă la care s-a lucrat două luni. Şi acum se vor face transferuri la fel de bune” a încheiat noul director sportiv al oltenilor.

 

Afla mai multe despre: fcu craiova 1948marcel puşcaş 

viewscnt
Articole similare