Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcel Puşcaş n-are încredere în proiectul spaniol de la Dinamo: "Lucrurile astea atrag de la sine probleme. Spălare de bani se numeşte, mai pe scurt!"

Marcel Puşcaş n-are încredere în proiectul spaniol de la Dinamo: "Lucrurile astea atrag de la sine probleme. Spălare de bani se numeşte, mai pe scurt!"
Comentarii

Marcel Puşcaş a vorbit despre situaţia lui Dinamo, care a intrat pe mâna spaniolilor conduşi de Pablo Cortacero, dar nu o duce prea bine. Nici din punct de vedere sportiv, nici din punct de vedere financiar. Puşcaş a insistat asupra faptului că investitorii spanioli şi bani lor trebuiau verificaţi înainte de a li se da pe mână clubul alb-roşu.

Puşcaş e de părere că la Dinamo nu s-a schimbat nimic şi, dacă nu se va schimba în scurt timp, clubul va dispărea.

"Am şi botezat acest club, "El Nuevo Dinamo", printr-o postare pe Facebook şi a fost preluată această titulatură. "El Nuevo" e tot vechiul "New Dinamo", nu s-a schimbat nimic. Mă mir că nu există interesul factorilor de răspundere la o eventuală sesizare a Federaţiei, cu privire la sursă şi provenienţa banilor acestor investitori spanioli. Eu am auzit "de pe stradă" că ar fi un fond de investiţii care nu este recunoscut şi reglementat de nicio ţara europeană. Lucruri de genul ăsta atrag după sine alte probleme, adică, spălarea de bani se numeşte mai pe scurt! Nu ştiu dacă e adevărat, dar trebuie făcut un control.", a spus Marcel Puşcaş, la Pro X.

"Dacă tu că roman mergi în străinătate să-ţi cumperi o casă, automat autorităţile te întreabă care este provenienţa banilor. Aceşti spanioli sau acest fond de investiţii ar trebui verificat, nu are nimeni nimic cu ei, dar aşa e normal. Cel care a vândut acţiunile sociale nu a verificat solvabilitatea acelor oameni. Prima greşeală e acolo, a doua greşeală este la Federaţia Română care n-a verificat unitatea, solvabilitatea şi acurateţea banilor respectivi. Au mai fost greşeli de genul ăsta şi cu italienii, mă gândesc la UTĂ, Poli Timişoara, Piatra Neamţ", a mai declarat Puşcaş.

Afla mai multe despre: marcel puscasdinamo 

viewscnt
Articole similare