Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcel Puşcaş nu s-a putut abţine! Critici dure după eşecul României: ”Chiricheş, fricos! Nu şi-a asumat duelurile aeriene”

Marcel Puşcaş nu s-a putut abţine! Critici dure după eşecul României: ”Chiricheş, fricos! Nu şi-a asumat duelurile aeriene”
Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă seară, la Podgorica, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Muntenegrului, în prima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

Marcel Puşcaş nu s-a putut abţine! Critici dure după eşecul României: ”Chiricheş, fricos! Nu şi-a asumat duelurile aeriene”

Faza primului golului a plecat de la o eroare a lui Vlad Chiricheş, care a făcut o preluare mult prea largă în preajma propriului careu. 

Vlad Chiricheş a greşit şi la al doilea gol marcat de Muntenegru. Fundaşul lui Sassuolo a căzut în careu fără să fie faultat de Risto Radunovic, iar balonul a ajuns la Marko Vukcevic, de la UTA, care a reluat în poartă.

Marcel Puşcaş, preşedintele lui FCU Craiova, nu l-a menajat pe Chiriches şi l-a catalogat drept „un jucător cu lipsă de personalitate, fricos”.

„Premisele acestor greşeli s-au văzut în primele 20 de minute, atunci când nu a făcut vreo 3-4 intervenţii pe care trebuia să le facă în careu. Mă refer în special la jocul aerian. Au dat muntenegrenii cu capul şi din stânga lui, şi din dreapta lui, şi de peste el!

Era tot timpul în acea zonă, e adevărat, dar nu şi-a asumat duelurile aeriene. La aşa-zisa lui experienţă, mă întreb de ce. Este o carenţă care există de vreo 8 ani, de când joacă în echipa naţională.

Am spus-o şi în urmă cu 6 ani, pe vremea lui Daum, când eram la Federaţie: «Nu e fundaş central, bagă-l mai în faţă, dacă tot vrei să-l foloseşti». Este un jucător cu mari carenţe de plasament, chiar cu o lipsă de personalitate şi cu frică. Este un jucător fricos!

Nu spun treaba asta cu răutate, dar când pui banderola pe braţul unui jucător trebuie să însemne ceva pentru grupul respectiv. Nu neapărat experienţă, ci un spirit! Dar spiritul demonstrat de el este cel al unui jucător care conduce grupul spre înfrângeri.

Este părerea mea. Prin spiritul de luptă, de învingător, îi poţi cataliza pe colegi. Edi l-a găsit căpitan şi pe acel post, dar trebuia să-l schimbe. 4-5 selecţioneri au văzut în acest Vlad Chiricheş liderul echipei naţionale”, a declarat Marcel Puşcaş la GSP Live.

EXCLUSIV Panduru l-a luat la rost pe Edi Iordănescu după ce România s-a făcut de râs cu Muntenegru: ”Puteau să facă mai mult la cum i-ai pus tu în teren?”

Afla mai multe despre: chirichesmarcel puscasnationala româniei 

viewscnt
Articole similare