Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcelo a făcut anunţul în privinţa viitorului său la Real Madrid: "Eu nu vreau să plec!" Cuvinte mari pentru Eden Hazard

Marcelo a făcut anunţul în privinţa viitorului său la Real Madrid: "Eu nu vreau să plec!" Cuvinte mari pentru Eden Hazard

Real Madrid

Comentarii

Brazilianul Marcelo Viera a vorbit într-un live pe Instagram despre viitorul său la Real Madrid.

"Eu nu vreau să plec şi cred că Real Madrid nu mă va lăsa să plec. De când am venit aici, am o istorie incredibilă alături de acest club. Nu ştiu dacă Juventus mă doreşte, vă spun sincer" a declarat Marcelo, într-un live, pe Instagram, la care a participat şi Fabio Cannavaro.

"Vârsta de ajunge din urmă atunci când eşti fotbalist. Vreau să muncesc în continuare şi sper ca şi după ce îmi termin cariera să rămân în fotbal" a mai spus el.

Brazilianul a vorbit şi despre marele transfer al Realului din stagiunea trecută, belgianul Hazard: "Are picioare magice. El s-a mai accidentat la acelaşi picior şi înainte. Îti spun un lucru: este un super fotbalist! Rapiditatea cu care face diverse lucruri este incredibilă. Acum este bine, dar păcat de acea accidentare. Cred că va reveni acum mult mai puternic!" a mai spus brazilianul.

El a comentat şi situaţia tinerilor săi compatrioţi, Rodyrgo şi Vinicius: "Eu îi văd ca pe nişte copii. Când eu am ajuns la Real Madrid, şi eu credeam că sunt matur şi că le ştiu pe toate. Nu ştiam nimic, eram doar un copil. Aşa sunt şi ei acum" a mai spus legendarul fundaş stânga al madrilenilor.

Afla mai multe despre: marcelohazard 

viewscnt
Articole similare