Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcelo are o ofertă clară să plece de la Real Madrid, dar refuză! Motivul din spatele deciziei brazilianului

Marcelo are o ofertă clară să plece de la Real Madrid, dar refuză! Motivul din spatele deciziei brazilianului

Real Madrid

Comentarii

Marcelo (33 de ani), unul dintre cei mai vechi fotbalişti din lotul Realului, e dorit de fost sa echipă, Fluminense, care-l aşteaptă înapoi în Brazilia, dar fundaşul nu vrea să plece din Europa. Presa din Brazilia scrie că, pentru moment, Marcelo a refuzat oferta de la Fluminense.

Marcelo are oferta pe masă, din Brazilia, dar fundaşul Realului nu vrea să plece din Europa!

Ajuns la Real în 2007, cu misiunea de-al înlocui pe marele Roberto Carlos, Marcelo n-a dezamăgit şi s-a impus în repede în echipă. După ani în care a cunoscut gloria pe "Bernabeu" şi a câştigat multe trofee, aventura lui Marcelo la Real Madrid se apropie de final. Potrivit site-ului fichajes.net, care citează TNT Sport, Marcelo are o ofertă clară să revină în Brazilia.

La Fluminense, fosta sa echipă - care l-a trimis în Europa la Real Madrid - şi părea că se îndreaptă spre o revenire în ţara natală. Totuşi, potrivit sursei citate, Marcelo s-a răzgândit şi nu vrea să plece din Europa. Astfel, aşteaptă oferte de la cluburi de pe "Bătrânul Continent" interesate de serviciile sale.

Dacă nu va sosi nicio ofertă interesantă pe numele său, Marcelo va reveni, totuşi, în Brazilia la Fluminense.

Marcelo se află la Real Madrid din 2007 şi a strâns 529 de meciuri, 38 de goluri şi 101 pase de gol, dar şi un total de 23 de trofee.

  • 5 - cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Marcelo în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: marcelotransferreal madridofertafluminenseeuropa 

viewscnt
Articole similare