Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcelo Bielsa, cheia revenirii lui Leeds în fotbalul mare. Argentinianul, cifre impresionante pe banca formaţiei britanice

Marcelo Bielsa, cheia revenirii lui Leeds în fotbalul mare. Argentinianul, cifre impresionante pe banca formaţiei britanice

Premier League

Comentarii

Leeds a câştigat vineri seara pe terenul lui Aston Villa, scor 3-0. A fost meciul cu numărul 107 pentru argentinianul Bielsa la cârma formaţiei britanice.

Englezii au remarcat că Leeds a suferit în aceasta perioada 20 de înfrângeri şi a marcat 186 de goluri. După şase etape, nou promovata are trei victorii şi o remiză, acumulând deja 10 puncte şi 12 goluri marcate, adică o medie de două goluri per partidă.

De când Marcelo Bielsa a preuat-o pe Leeds United în august 2018, doar FC Liverpool şi Manchester City au reuşit mai multe victorii în fotbalul britanic. "Cormoranii" au 65 de victorii, iar "cetăţenii" 60 de victorii. Leeds este a treia echipă din primele patru ligi ale Angliei, totalizând 57 de victorii, toate cu Bielsa la cârmă.

Şi Patrick Bamford, autor al unui hattrick pe Villa Park şi-a trecut în cont câteva date statistice interesante. Este unul dintre cei cinci jucători din istorie care a marcat un hattrick în Premier League pe acest stadion. Ceilalţi sunt Chris Sutton, Robbie Fowler, Gareth Bale şi Sergio Aguero. 

Afla mai multe despre: marcelo bielsa 

viewscnt
Articole similare