Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcelo şi un anunţ pe placul fanilor madrileni: ”Toată viaţa mea voi fi legat de Real Madrid!”

Marcelo şi un anunţ pe placul fanilor madrileni: ”Toată viaţa mea voi fi legat de Real Madrid!”

Real Madrid

Comentarii

Marcelo, fundaşul stânga de la Real Madrid a acordat un interviu pentru canalul de YouTube Que Partidazo.

Considerat de mulţi, cel mai bun din lume pe postul său, lateralul stânga brazilian a vorbit despre actualul sezon, dar şi despre viitorul său pe Santiago Bernabeu.

Sezonul actual de la Real Madrid: ”Este foarte lung, cred că mai sunt 50 sau 60 de meciuri de jucat până la final. Noi încercăm să ne continuăm evoluţiile bune, dar mereu e loc de mai bine. Cred că în acest moment suntem bine şi cred că toată lumea are încredere în forţele noastre”

Despre faptul că a fost rezervă: ”Este o senzaţie ciudată atunci când eşti pe banca de rezerve, dar cred că senzaţia dominantă este aceea că trebuie să fii pregătit să intri şi să îţi ajuţi echipa”

Despre viitorul său la Real Madrid: ”Toată viaţa mea voi fi legat de Real Madrid. Nu mă gândesc la ce voi face pe viitor. Eu mereu gândesc pe termen scurt. Spre exemplu, la următorul meci de campionat, la antrenamentul pe care îl am. Sunt departe de finalul carierei mele”

Revenirea la naţionala Braziliei: ”Orice fotbalist care revine la echipa naţională a Braziliei trebuie să aibă un anumit nivel. Atunci când o să revin trebuie să am suficientă calitate pentru a juca acolo. Trebuie să joc meci de meci aici, la Real Madrid, iar nivelul meu să fie unul foarte înalt”

A făcut recent dezvăluiri cutremurătoare. Marcelo: ”Cea mai mare presiune din cariera mea. Nu puteam să mai respir”

Deşi până la finala de la Kiev contra lui Liverpool, Marcelo mai câştigase trei Ligi ale Campionilor, fundaşul brazilian al lui Real Madrid a mărturisit, într-un articol publicat în The Players' Tribune, că înaintea finalei de la Kiev – câştigată de echipa sa, 3-1 – a resimţit cea mai mare presiune din toată carieră.

"Nu puteam să respir. Încercam să nu mă panichez. S-a întâmplat în vestiar, chiar înaintea finalei Ligii Campionilor contra lui Liverpool, din 2018. Simţeam că mi-a rămas ceva blocat în stomac. O presiune uriaşă. Ştiţi acel sentiment? Nu vorbesc despre nervi. Nervozitatea e normală în fotbal. Era ceva diferit. N-am putut să mănânc. N-am putut să dorm. Nu mă puteam gândi decât la meci. A fost haios, de fapt, pentru că soţia mea Clarice se enervează pe mine pentru că îmi rod unghiile, iar acum câţiva ani a reuşit să mă oprească. Dar în acea dimineaţă unghiile mele dispăruseră. Puţină nervozitate e normală în fotbal. Nu-mi pasă cine eşti, dar dacă nu eşti neliniştit înaintea unei finale, nu eşti o persoană reală. Încerci să nu faci pe tine. Ăsta-i adevărul, frate! Pentru mine, presiunea de dinaintea finalei cu Liverpool a fost cea mai intensă. Probabil că oamenilor li se va părea ciudat. Câştigaserăm deja două trofee la rând. Cu toţii voiau ca Liverpool să câştige. Deci, care-i problema? Ei bine, când ai şansa de a scrie istorie, simţi acea greutate. Eu am simţit-o cu adevărat. Aceea a fost cea mai intensă anxietate pentru mine şi nu ştiam ce se întâmplă. M-am gândit să sun doctorul, dar mi-a fost teamă că nu-mi va da voie să joc. Şi a trebuit să joc, să dau 100%, să-mi demonstrez ceva mie însumi.

Cu câteva zile înaintea finalei, un fost jucător al lui Real Madrid a spus ceva despre mine la TV care mi-a rămas în minte. A fost întrebat despre finală şi a spus: <<Cred că Marcelo trebuie să-şi cumpere un poster al lui Mohamed Salah, să şi-l lipească pe perete şi să se roage la el în fiecare noapte>>. După 12 ani şi trei Ligi ale Campionilor, m-a tratat cu atâta lipsă de respect în direct la TV. Acel comentariu trebuia să mă doboare, dar m-a motivat atât de tare. Voiam să scriu istorie. Voiam ca puştii din Brazilia să mă privească aşa cum îl priveam eu pe Roberto Carlos. Voiam să îşi lase părul lung datorită lui Marcelo, ştii asta? Aşa că stăteam în vestiar, chinuindu-mă să respir, şi m-am gândit: <<Câţi copii din întreaga lume vor să joace fotbal? Câţi dintre ei visează să joace într-o finală de Liga Campionilor? Milioane, milioane, milioane. Calmează-te. Leagă-ţi şireturile, frate>>. Ştiam că dacă ajung pe teren, voi fi OK. Pentru mine, nu se poate întâmpla nimic rău pe terenul de fotbal. Poţi să creşti în haos, iar totul să o ia razna în jurul tău, dar când ai mingea la picior, uiţi de toate. Totul e liniştit, paşnic. Când am intrat, în sfârşit, pe teren, încă aveam probleme cu respiraţia şi m-am gândit: <<Dacă trebuie să mor în această seară, la naiba, o să mor!>>"

 

Afla mai multe despre: marceloreal madrid 

viewscnt
Articole similare