Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marco Asensio a început să râdă când a fost întrebat despre eliminarea Barcelonei din Champions League! Ce a spus starului Realului despre catalani

Marco Asensio a început să râdă când a fost întrebat despre eliminarea Barcelonei din Champions League! Ce a spus starului Realului despre catalani

FC Barcelona

Comentarii

După 21 de ani, FC Barcelona, învinsă, miercuri, la Munchen, cu 3-0, de Bayern, nu a trecut de faza grupelor Ligii Campionilor. Ultima dată s-a întâmplat în sezonul 2000/2001, când catalanii au ocupat locul 3 într-o grupă cu Milan şi Leeds (primele clasate) şi cu Beşiktaş.

Marco Asensio a început să râdă când a fost întrebat despre eliminarea Barcelonei din Champions League

La două zile după meci, starul lui Real Madrid, Marco Asensio, a fost întrebat despre situaţia Barcelonei. Spaniolul a dezvăluit că nu este interesat de Barcelona, dar a început să râdă când a oferit răspunsul.

”Să fiu sincer, nu-mi pasă de ce fac alţii (n.r. izbucneşte în râs). De fiecare dată, la final, va fi o echipă care nu reuşeşte, vom vedea ce se va întâmpla mai departe cu Barcelona (n.r. râde din nou)”, a spus Marco Asensio, potrivit Marca.

4 fotbalişti importanţi, OUT de la Barcelona. Xavi taie în carne vie după ce catalanii au ajuns în Europa League

Xavi (41 de ani) taie în carne vie la Barcelona după ce catalanii au ratat calificarea în fazele eliminatorii din Liga Campionilor şi au ajuns în Europa League. Antrenorul a dat undă verde pentru plecarea a trei jucători extrem de importanţi din echipă, care nu performează la nivelul scontat.

Potrivit jurnalistului Gerard Romero, Xavi e gata să se disponibilizeze de Frenkie de Jong, Marc-Andre ter Stegen şi Sergino Dest, dar şi de Samuel Umtiti. Sursa citată scrie că Barcelona solicită 80 de milioane de euro pentru De Jong, 40 pentru Ter Stegen şi 30 pentru Dest. În ceea ce-l priveşte, Samuel Umtiti era oricum ieşit din calcule şi nu a jucat nici măcar un minut în acest sezon.

Afla mai multe despre: barcelona-real madrid-asensio 

viewscnt
Articole similare