Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marco Dulca rupe tăcerea! N-a rezistat după ce Buzărnescu a recunoscut că a abuzat-o. Ce i-a mai putut spune

Marco Dulca rupe tăcerea! N-a rezistat după ce Buzărnescu a recunoscut că a abuzat-o. Ce i-a mai putut spune

Tenis

Comentarii

Mihaela Buzărnescu (33 de ani) şi Marco Dulca (22 de ani) au format un cuplu pentru jumătate de an, iar decizia de a se despărţi se pare că i-a aparţinut jucătoarei de tenis. Mijlocaşul Chindiei Târgovişte a comentat acuzaţiile fostei partenere.

Ce spune Marco Dulca despre acuzaţiile Mihaelei Buzărnescu

Marco, băiatul fostului internaţional, Cristi Dulca, "i-a bătut obrazul" Mihaelei Buzărnescu. Jucătoarea a anunţat că s-a despărţit de jucătorul de fotbal, dar nu acest aspect l-a deranjat. 

Dulca a fost afectat de faptul că tenismena a ales să anunţe acuzaţii grave în spaţiul public, printre care: insulte, umilinţe, accidentări şi abuz mental. 

„Eu niciodată nu mi-am spălat rufele în public sau în presă. Orice am avut de rezolvat, am rezolvat cu persoana respectivă faţă în faţă. Nu-s genul, am o educaţie… lumea mă cunoaşte.

Nu vreau să vorbesc mai multe despre acest subiect. Ok, ea asta a ales (n.r. să-şi spele rufele în public). Acum, fiecare cu alegerile lui. Eu îi urez multă baftă”, a declarat Marco Dulca pentru Fanatik

Mihaela Buzărnescu a transmis un mesaj surprinzător, miercuri, din intimitatea relaţiei cu Marco Dulca. 

„Aceste ultime şase luni au fost foarte grele pentru mine, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal. Sunt atât de recunoscătoare că am revenit după accidentare şi că pot juca din nou. 

În viaţa personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac şi în viaţa profesională. Dumnezeu ştie prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilinţele, accidentările, acuzaţiile produse de imaginaţia lui. Ce abuz mental! 

Aceste lucruri lasă urme. Toate relele pe care le-am primit şi prin care am trecut se vor transforma în ceva bun pentru mine, într-un anumit moment”, a fost mesajul publicat de jucătoarea de tenis pe reţele de socializare. 

 

Afla mai multe despre: marco dulcamihaela buzarnescu 

viewscnt
Articole similare