Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marco Verratti îl pune la zid pe Sebastian Colţescu. Italianul a făcut declaraţii imediat după meciul cu Istanbul BB: "Al patrulea arbitru trebuie pedepsit. Trebuie dat exemplu"

Marco Verratti îl pune la zid pe Sebastian Colţescu. Italianul a făcut declaraţii imediat după meciul cu Istanbul BB:  "Al patrulea arbitru trebuie pedepsit. Trebuie dat exemplu"
Comentarii

Verratti a spus că Sebastian Colţescu ar trebui să fie pedepsit pentru episodul de aseară în care arbitrul a fost acuzat de rasism.

Marco Verratti crede că Sebastian Colţescu trebuie pedepsit

Verratti a declarat după episodul în care Sebastian Colţescu a fost acuzat de rasism, că arbitrul român ar trebui pedepsit pentru ceea ce a zis.

"Acest lucru nu ar trebui să se întâmple. Suntem urmăriţi de milioane de oameni şi trebuie să fim exemple.

Am făcut o mişcare puţin cam drastică în a decide să nu jucăm cu cealaltă echipă. Al patrulea arbitru ar trebui să fie pedepsit . Trebuie dat un exemplu tuturor şi lucrurile trebuie să se schimbe. Cel mai inteligent era să renunţe.

Vom încerca să fim mai mult să ne conducem prin exemplu în viitor. A făcut o greşeală, trebuie pedepsit indiferent de oricine ar fi. Este o întrebare personală pentru toată lumea, unii jucători au fost mai afectaţi. Ieri nu au fost condiţii pentru a termina jocul.", a spus mijlocaşul lui PSG. 

Afla mai multe despre: verratti sebastian coltescu 

viewscnt
Articole similare