Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcus Rashford, accidentat la genunchi înainte de primul meci la Campionatul Mondial. Mesaj pentru suporteri

Marcus Rashford, accidentat la genunchi înainte de primul meci la Campionatul Mondial. Mesaj pentru suporteri

Cupa României

Comentarii

Marcus Rashford a ratat cel de-al doilea antrenament oficial al naţionalei Angliei din Rusia. Jucătorul ar putea rata meciul împotriva Tunisiei.

Rashford are o lovitură la genunchi, dar englezii spun că accidentarea nu este una gravă. Jucătorul de 20 de ani a putut efectua un antrenament individual în sala de forţă a hotelului.

Atacantul a impresionat în meciul de pregătire jucat împotriva naţionalei Costa Rica, meci terminat cu scorul de 2-0 în favoarea reprezentativei Angliei. Marcus Rashford a deschis atunci scorul în minutul 13 al partidei.

Acesta s-a accidentat la genunchi în timpul antrenamentului de luni, însă a ţinut să le mulţumească fanilor pentru mesajele de susţinere şi i-a asigurat că nu este nimic grav. ”Mulţumesc pentru toate mesajele pe care mi le-aţi trimis. Am o durere uşoară, nimic îngrijorător”, a scris acest pe contul său de Twitter.

Southgate şi restul echipei au continuat pregătirile pentru jocul cu Tunisia cu un antrenament ce a avut loc de dimineaţă la Spartak Zelenogorsk.

Înainte de începerea antrenamentului, echipa a ţinut un minut de reculegere pentru a comemora incendiului de la Turnul Grenfell.

Afla mai multe despre: cupa mondialacampionatul mondialmarcus rashford,  

viewscnt
Articole similare