Experiențe împreună.
You are here:

Marcus Thuram, sancţionat de şefii lui Gladbach, după ce şi-a scuipat un adversar. Ce amendă a primit atacantul

Marcus Thuram, sancţionat de şefii lui Gladbach, după ce şi-a scuipat un adversar. Ce amendă a primit atacantul
Comentarii

Fotbalistul francez Marcus Thuram a fost amendat de clubul său, Borussia Monchengladbach, cu salariul pe o lună după ce a scuipat un adversar, suma urmând a fi virată unei asociaţii caritabile, relatează AFP.

Directorul sportiv al Borussiei, Max Eberl, a indicat că Marcus Thuram a acceptat amenda şi s-a angajat să doneze suma unui proiect caritabil.

Thuram a afirmat că nu avut intenţia să-l scuipe în faţă pe jucătorul lui Hoffenheim, Stefan Posch, în timpul meciului de campionat de sâmbătă, pierdut cu 2-1 de Gladbach.

"Eu cred ce-mi spune, fiindcă până acum a avut un comportament ireproşabil", a adăugat directorul sportiv.

Atacantul este însă conştient că "imaginile de la televizor vorbesc de la sine şi eliminarea" sa în timpul meciului "a fost pe deplin justificată".

Internaţionalul francez a văzut cartonaşul roşu după consultarea sistemului VAR.

În afara amenzii primite de la club, Thuram riscă o lungă suspendare din partea Federaţiei Germane de Fotbal.

"Ceea ce s-a întâmplat nu se potriveşte cu temperamentul meu şi n-ar fi trebuit să se întâmple niciodată. Am reacţionat urât faţă de un adversar", a explicat Thuram pe Instagram.

"Le cer scuze tuturor, lui Stefan Posch, adversarilor mei, coechipierilor şi familiei mele", a spus Thuram, care potrivit lui Eberl era "devastat" duminică.

viewscnt
Articole similare