Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mare trădare în Spania! Un jucător de la Barcelona pleacă la rivală. Fotbalistul deja şi-a găsit casă la Madrid

Mare trădare în Spania! Un jucător de la Barcelona pleacă la rivală. Fotbalistul deja şi-a găsit casă la Madrid

FC Barcelona

Comentarii

Ivan Rakitic (31 de ani) a fost un jucător important pentru FC Barcelona în ultimele sezoane, dar odată cu venirile lui Arthur sau Frenkie de Jong, timpul de joc al croatului s-a redus, iar acesta este pregătit pentru o nouă aventură.

Cotidianul spaniol Marca relatează că Rakitic este pe lista lui Atletico Madrid, fiind printre jucătorii pe care Diego Simeone îi doreşte foarte mult pe Wanda Metropolitano. Transferul are mari şanse de reuşită, din moment ce Rakitic vrea să rămână în Spania. 

În fapt, Marca notează că Rakitic şi soţia lui sunt încântaţi de posibilitatea de a trăi în Madrid, iar cuplul deja şi-a căutat o casă în Boadilla del Monte, un orăşel amplast în zona metropolitană a Madridului. Cum interesul lui Rakitic de a semna cu Atletico Madrid este real, tot ce trebuie să facă clubul Rojiblanco este să îi îndeplinească cerinţele croatului, care se referă la durata contractului şi la salariu. 

  • 25 de milioane de euro este cota lui Ivan Rakitic, potrivit transfermarkt.com
  • 34 de goluri şi 41 de assist-uri are croatul în 298 de meciuri pentru Barca
  • FC Basel, Schalke şi FC Sevilla sunt echipele la care a mai jucat mijlocaşul

În caz contrar, Rakitic va continua la Barcelona până în momentul în care îi va expira contractul, adică în vara anului 2021. În acel moment, Rakitic poate semna cu orice echipă doreşte şi cum nu va fi vorba de vreo sumă de transfer, va încasa şi o primă de instalare consistentă. 

Afla mai multe despre: ivan rakiticbarcelonaatletico madrid 

viewscnt
Articole similare