Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea ambiţie a lui Gică Hagi după fuziunea dintre Farul şi Viitorul! "Regele" anunţă: "Mă oblig să fac asta!"

Marea ambiţie a lui Gică Hagi după fuziunea dintre Farul şi Viitorul! "Regele" anunţă: "Mă oblig să fac asta!"

Farul

Comentarii

Gică Hagi (56 de ani), antrenorul Farului, a vorbit la conferinţa de presă în care s-a anunţat fuziunea cu Viitorul şi a anunţat care e marea sa ambiţie legată de proiectul noii echipe din Constanţa. "Regele" vrea să ducă Farul din nou în prim-planul fotbalului românesc, la cel mai înalt nivel.

Marea ambiţie a lui Gică Hagi după ce revenit pe banca tehnică în urma fuziunii Farul - Viitorul: "Mă oblig să fac asta!"

Istoria Farului îl obligă pe Gică Hagi să creeze o echipă competitivă la Farul. Fostul decar de legendă al naţionalei României a subliniat importanţa realizării acestui obiectiv şi anunţat că vrea să ducă standardul de performanţă cât mai sus. "Am crescut şi eu la Farul, este echipa care m-a format şi acest brand trebuie să îl ducem înainte. Până acum era mai simplu, acum reprezentăm un oraş, un judeţ, Dobrogea toată. Suntem obligaţi să facem un fotbal foarte bun, o singură strategie, să devin cel mai bun.

Să fim conştienţi că trebuie să facem o echipă mare, care să joace un fotbal foarte bun, adică să atace şi după aceea să se apere. Campionii crează campioni, aşa că mă oblig să încerc să duc standardul de performanţă la nivelul cel mai mare", a spus Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Fuziunea Farul - Viitorul s-a realizat!

Luni, 21 iunie, a avut loc mult aşteptata fuzione dintre FC Viitorul şi Farul Constanţa. Fotbalul constănţean s-a unit azi sub un singur nume: Farul Constanţa. Mihai Lupu, Vergil Chiţac, George Scruba, Gheorghe Popescu, Tiberiu Curt, Gheorghe Hagi, Ciprian Marica şi Zoltan au fost prezenţi la conferinţa de presă oficială. „Vă anunţăm un proiect unic. Împreună pentru un singur brand, o singură iubire: Farul Constanţa. Împreună suntem mai puternici”, aşa a început conferinţa de presă la unirea dintre Farul şi Viitorul Constanţa.

Afla mai multe despre: gica hagiambitiefarulliga 1 

viewscnt
Articole similare