Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea dezamăgire a lui Messi la PSG. Ce l-a determinat pe starul argentinian să plece urgent de la Paris: "Eu am fost singurul din tot acel lot care a câştigat Cupa Mondială"

Marea dezamăgire a lui Messi la PSG. Ce l-a determinat pe starul argentinian să plece urgent de la Paris: "Eu am fost singurul din tot acel lot care a câştigat Cupa Mondială"

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi a vorbit, în cadrul unui interviu difuzat pe canalul de YouTube Olga, despre plecarea sa de la PSG. Starul argentinian, care evoluează acum la Inter Miami, a dezvăluit şi care a fost momentul care l-a dezamăgit cel mai tare în aventura sa la Paris.

Lionel Messi a evoluat pentru PSG între 2021 şi 2023, însă starul argentinian n-are deloc amintiri plăcute din perioada petrecută la Paris.

"Nu a fost ceea ce am sperat, dar spun mereu că lucrurile se întâmplă cu un motiv. Chiar dacă nu m-am descurcat bine acolo (n.r. la PSG), eram la acea echipă când am devenit campion mondial. Totul se întâmplă cu un motiv şi poate că trebuia să se întâmple aşa", a subliniat Messi.

Septuplul câştigător al Balonului de Aur a regretat că nu s-a bucurat de "recunoaşterea" celor de la PSG după titlul de campion mondial cucerit în Qatar, în detrimentul Franţei.

"A contat şi faptul este că am fost singurul jucător, printre ceilalţi 25 (de campioni mondiali argentinieni) care nu a avut nicio recunoaştere. Dar nu contează. Apoi, era de înţeles, mă aflam în locul în care, din cauza noastră, francezii nu au mai fost campioni mondiali", a precizat Messi, menţionând totuşi că s-a înţeles "foarte bine cu Kylian (Mbappe), starul vicecampioanei mondiale".

Afla mai multe despre: messipsgparis 

viewscnt
Articole similare