Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea dezamăgire a oficialilor de la CSM Bucureşti: "Mi-e foarte greu să explic motivele pentru care s-a renunţat la acest Final 8"

Marea dezamăgire a oficialilor de la CSM Bucureşti: "Mi-e foarte greu să explic motivele pentru care s-a renunţat la acest Final 8"

Handbal

Comentarii

EHF a anunţat că a decis anularea turneului final din actualul sezon al Ligii Campionilor, care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 3-6 septembrie, în Ungaria, şi ar fi inclus şi sferturile de finală ale competiţiei. Decizia a fost luată de Comitetul Executiv al forului.

În sferturi erau implicate şi două echipe din România: CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea.

"Din păcate, cred că toate părţile care erau implicate în acest fenomen aşteptau decizia de a se juca un Final 8, pentru că era foarte frumos. E dezamăgitor, dar motivele sunt legate de răspândirea acestui virus, care nu vrea să ne lase în pace.

Mereu am fost pregătiţi pentru acest Final 8, era pe masa discuţiilor tot timpul, avea logică din toate punctele de vedere, sportiv, media, era util pentru toată lumea. Aşa că noi ne-am pregătit în această perioadă pentru a juca, iar acum dezamăgirea este foarte mare. Pe lângă faptul că se termină sezonul aşa, noi, sportivii, suntem obişnuiţi să primim rodul muncii noastre la finalul unei stagiuni.

Doar că acum se termină total altfel decât am fost obişnuiţi. Şi asta e cu atât mai greu să treci peste această situaţie din punct de vedere emoţional. Liga Campionilor va începe pe 12-13 septembrie, adică doar cu o săptămână mai târziu faţă de perioada în care ar fi trebuit să aibă loc acest Final 8. Mi-e greu să explic motivele pentru care s-a renunţat la organizarea acestui turneu" , a declarat antrenorul lui CSM Bucureşti, Adrian Vasile, la Look Sport LIVE.

 

Afla mai multe despre: adrian vasilecsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare