Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea dorinţă a conducătorilor de la CFR Cluj şi a lui Şumudică în privinţa lui Denis Alibec. Poate fi cumpărat definitiv

Marea dorinţă a conducătorilor de la CFR Cluj şi a lui Şumudică în privinţa lui Denis Alibec. Poate fi cumpărat definitiv

CFR Cluj

Comentarii

Denis Alibec a fost adus la CFR Cluj în această vară, iar conducătorii şi staff-ul tehnic speră ca atacantul să nu se mai accidenteze, pentru a devenit un om important în echipă.

De ce are nevoie Denis Alibec la CFR Cluj

Denis Alibec lucrează din nou cu Marius Şumudică, de această dată la CFR Cluj, unde atacantul îşi dispută locul de titular cu Gabriel Debeljuh şi Billel Omrani. Cei din club speră că Alibec să fie sănătos. Totuşi, au avut emoţii în acest sezon, după ce fotbalistul a suferit o accidentare, dar care nu l-a ţinut mult timp departe. 

”Poate fi titular la naţională, pentru că are calităţi de mare atacant. Sper să fie ferit de accidentări, să nu mai aibă aceste pauze forţate. Au fost minore, a fost bine că a revenit repede însă. Are nevoie de continuitate. Când a avut continuitate, şi-a arătat valoarea, a arătat de ce este în stare. Poate să facă diferenţa prin calitatea pe care o are, cu orice echipă”, a declarat Marius Bilaşco la Look Sport Live.

Dacă va dori să-l transfere definitiv de la Kayserispor, CFR Cluj trebuie să achite 800.000 de euro pentru Alibec, în vara următoare. Atacantul e împrumutat de clubul turc în Gruia. 

  • 7 meciuri şi 1 gol sunt cifrele lui Alibec la CFR Cluj până în acest moment. 
  • 3 goluri în 17 meciuri a reuşit la Kayserispor.

Afla mai multe despre: denis alibeccfr cluj 

viewscnt
Articole similare