Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea împăcare! Mauro Icardi se va întoarce la antrenamentele lui Inter Milano

Marea împăcare! Mauro Icardi se va întoarce la antrenamentele lui Inter Milano

Inter Milano

Comentarii

Povestea conflictului dintre Inter Milano şi Mauro Icardi atinge un nou capitol, unul mai pozitiv, la prima vedere, pentru fanii clubului nerazzurro.

Atacantul argentinian în vârstă de 26 de ani se va întoarce de joi la antrenamentele echipei antrenate de Luciano Spalletti, potrivit Sport Mediaset. Icardi nu a mai jucat pentru Inter de la meciul cu Parma, disputat pe 9 februarie, după ce a acuzat o accidentare la genunchi. 

În mod real, Icardi ar fi în conflictul cu oficialii lui Inter, după ce acesta a fost deposedat de banderola de căpitan şi acordată lui Handanovic, unul dintre jucătorii care nu este în relaţii bune cu atacantul. 

Wanda Nara deţine controlul

Toate problemele dintre Inter şi Icardi au pornit de la agentul şi totodată soţia jucătorului, Wanda Nara, care negociază în numele lui, dar şi iese în presă cu diferite declaraţii care nu sunt pe placul conducerii echipei de pe locul trei din Serie A. Banderola lui Icardi i-a fost luată după meciul cu Rapid Viena din Europa League, iar argentinianul nu a jucat nici în "dubla" cu Eintracht Frankfurt, în urma căreia echipa din Italia fost eliminată, dar nici în derby-ul oraşului Milano, câştigat 3-2 împotriva celor de la AC Milan. 

Dorit de Zidane la Real Madrid

Ca urmare a războiului dintre jucător şi club, Mauro Icardi a devenit unul dintre cei mai doriţi jucători din lume. Cluburi ca Juventus sau Napoli s-au interesat de serviciile jucătorului, dar cele mai recente informaţii din presa internaţională indică un interes al lui Real Madrid pentru argentinian. Zidane doreşte o revoluţie în cadrul lotului şi pare că Icardi este alesul pentru poziţia de atacant. În cazul în care jucătorul nu va prelungi, în cele din urmă, contractul cu Inter, şansele să ajungă la Real cresc considerabil. 

Afla mai multe despre: mauro icardiinter milano 

viewscnt
Articole similare