Experiențe împreună.
You are here:

Marea minciună a lui Ilie Năstase intrată în folclor! Nasty a recunoscut: cum a ajuns lumea să creadă că a avut 2500 de femei

Marea minciună a lui Ilie Năstase intrată în folclor! Nasty a recunoscut: cum a ajuns lumea să creadă că a avut 2500 de femei

Top Story

Comentarii

Ajuns la 72 de ani, Ilie Năstase rămâne un personaj capabil să rememoreze sute de momente amuzante din cariera sa.

Recunoscut drept un mare cuceritor, Ilie Năstase spune că lucrurile nu stau chiar aşa cum au fost prezentate chiar în autobiografia sa.

S-a spus ani la rând că "Nasty" a avut parte de relaţii cu peste 2000 de femei, iar primul lider din istoria ATP a întreţinut aceste zvonuri prin detalii apărute în cartea sa, "Mr. Năstase", publicată în 2006.

La ani distanţă, Năstase a povestit cum a ajuns să se vorbească despre un asemenea "palmares".

"Aia a fost in autobiografia mea. Fata asta care a scris cartea mea, i-a scris şi lui Beckham. Şi ea voia să afle de la mine câte femei.... De unde naiba să ştie ei? Ce, le numaram? Şi tot ma batea la cap, câte au fost 400, 800? Înregistram la Paris, la mine la ţară, acolo, mai cu un păharel de vin... Şi la 12 noaptea tot aşa îi dădea. I-am explicat că în autobiografie nu poţi să minţi, că te minţi pe tine. Şi tot luasem aşa un pic de vin, îi zic, uite o să îţi spun adevărul. Da, spune-mi, spune-mi.  Adevărul e că sunt 2500, să ştii de la mine că sunt 2500. E, aşa a scris. Zice, aşa te vreau!", a povestit Năstase pentru Telekom Sport.

Urmăreşte mai jos integral ediţia TOP INTERVIURI cu Ilie Năstase invitat.

viewscnt
Articole similare