Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea nemulţumire a lui Marinos Ouzounidis la Craiova: „Sunt de o lună în România şi încă nu am înţeles de ce faceţi aşa”

Marea nemulţumire a lui Marinos Ouzounidis la Craiova: „Sunt de o lună în România şi încă nu am înţeles de ce faceţi aşa”

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova va avea parte de un duel de foc în etapa cu numărul 26 din Liga I, împotriva lui FC Botoşani.

Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 14:30 în direct pe TV Telekom Sport şi telekomsport.ro.
Marinos Ouzounidis (52 de ani), antrenorul Craiovei, a prefaţat duelul cu moldovenii şi a mărturisit că îl nemulţumeşte programarea meciurilor din Liga I.  
 
O să jucăm iar împotriva unei echipe foarte bune. Partidă dificilă, am văzut deja asta şi în meciul de Cupă. Au joc foarte ofensiv. Ce e important pentru mine este prestaţia noastră. Trebuie să vedem cum sunt şi jucătorii după meciul din Cupă, dacă şi-au revenit, dacă sunt obosiţi etc. Trebuie luate în calcul şi aceste lucruri. Nu va fi mai uşor, va fi mai spectaculos pentru că avem un teren mai bun faţă de cel din Cupă. Va fi un meci mai frumos de văzut pentru spectatori, de acasă etc. Un teren bun le avantajează pe ambele formaţii, ambele fiind ofensive. Meciurile oricum nu seamănă între ele, însă Botoşani este o echipă puternică, doar asta ştiu. PEntru mine cel mai important meci este următorul. Eu aşa gândesc. Sunt de o lună în România şi încă încerc să înţeleg cum se fac programările la meciuri şi nu înţeleg de ce noi jucăm mereu primi, în comparaţie cu celelalte din fruntea clasamentului.. Înţeleg televiziunile şi tot.. dar nu e corect. Şi nu e normal să jucăm noi înaintea echipelor care nu au jucat în timpul săptămânii, nu avem şanse egale din cauza asta.. Încerc să mă adaptez, dar mi se pare ciudat”, a mărturisit antrenorul grec. 
Întrebat despre implementarea VAR-ului în Liga I, antrenorul a mărturisit: „Este nevoie de VAR în România, clar. E foarte important. Anumite faze sunt greu de judecat, de interpretat.. iar VAR-ul ar ajuta la clarificarea lor. Nu înţeleg de ce în România nu există încă. Cu siguranţă şi arbitrii pot să greşească. E normal, este om şi el.. ”.
Universitatea Craiova este pe locul 3 în clasament, cu 47 de puncte. În timp ce, adversara de sâmbătă, FC Botoşani este pe locul 5, cu 37 de puncte.
 

Afla mai multe despre: marinos ouzounidisuniversitatea craiovafc botosani 

viewscnt
Articole similare