Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea problemă a dinamoviştilor: "Din păcate, nu reuşim acest lucru". Ce obiectiv are acum Ionel Gane la conducerea "câinilor"

Marea problemă a dinamoviştilor: "Din păcate, nu reuşim acest lucru". Ce obiectiv are acum Ionel Gane la conducerea "câinilor"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut meciul cu Astra, scor 0-2, şi a ajuns la patru partide consecutive în Liga I fără gol marcat. În urma acestui parcurs, Ionel Gane a recunoscut că echipa sa nu mai are nicio şansă de calificare în play-off.

"Obiectivul principal nu era play-off-ul în acest an, după tot ce s-a întâmplat. Ca joc, nu am început rău, a fost un joc de intensitate bună, dar nu ne-am creat ocazii. Ei au profitat de cele două faze fixe, un gol frumos din lovitură şi acel corner, apoi au închis jocul.

Din păcate, noi nu ne-am creat ocazii, asta e marea noastră problemă în ultimul timp. Nu reuşim să înscriem goluri. Şi mai ales în ultimii 30 de metri, la nivel individual, nu aducem ceea ce îmi doresc eu. Trebuie să acumulăm cât mai multe puncte, ca să avem cât mai multă linişte şi să nu avem emoţii pe final. Nu îmi fac probleme, dar mă preocupă în primul rând că trebuie să marcăm goluri ca să câştigăm.

Cupa este principalul obiectiv. Ar fi fantastic să câştigăm Cupa României în aceste condiţii şi după foarte mulţi ani. Ar fi un sezon extraordinar cu un trofeu şi cu o clasare cât mai bună la final" , a spus Ionel Gane.

Meciurile din sferturile de finală ale Cupei României:

  • Chindia – U Craiova
  • U Cluj – Viitorul Târgu Jiu
  • Petrolul – Astra
  • Dunărea Călăraşi - Dinamo

Astra - Dinamo 2-0

Astra Giurgiu a învins-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), pe Dinamo, în etapa a 24-a a Ligii I

Au marcat: V. Gheorghe '36, Stahl '41

Au evoluat următoarele echipe:

Astra: M. Popa - Hugo Souza (Raspopovici '68), Găman, Graovac (Jovanovici '67), David Dias - Canadija, Boe Kane, Wuthrich (Răduţ '79) - Montini (Krpici '82), Stahl (Crepulja '68), V. Gheorghe. Antrenor Eugen Neagoe;

Dinamo: Eşanu - Sorescu, Puljici, Ehmann, S. Filip - Nepomuceno (Mihaiu '59), Anton, Răuţă (Achim '59), Fabbrini (Măgureanu '69) - Gueye, Morsay. Antrenor Ionel Gane.

După acest succes, Astra a urcat de pe locul 13 pe 10, cu 28 de puncte. Dinamo a coborât de pe locul 11 pe locul 12, cu 26 de puncte.

FCSB şi CFR Cluj conduc în clasament, cu câte 51 de puncte, iar Universitatea Craiova ocupă locul 3, cu 47 de puncte.

Afla mai multe despre: ionel gane 

viewscnt
Articole similare