Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea problemă a lui Valverde înainte de returul cu Chelsea: cine îl înlocuieşte pe Iniesta? Cum ar putea arăta primul 11 al Barçei

Marea problemă a lui Valverde înainte de returul cu Chelsea: cine îl înlocuieşte pe Iniesta? Cum ar putea arăta primul 11 al Barçei
Comentarii

Ernesto Valverde a arătat că este un expert în rezolvarea problemelor, iar acum are în faţă o nouă "misiune" dificilă.

Acesta trebuie să găsească repede o soluţie din cauza accidentării suferite de Iniesta în meciul de duminică, cu Atletico Madrid, câştigat cu 1-0 graţie golului marcat de Messi.

Antrenorul catalanilor a reuşit să găsească înlucuitori pentru Neymar, şi accidentaţii Ousmane Dembele şi Samuel Umtiti. Acum, trebuie să se gândească cine îi va lua locul spaniolului, în cazul în care acesta nu se recuperează până la meciul cu Chelsea din dubla manşă a optimilor UCL.

Coutinho nu are drept de joc.


Evident, cea mai bună opţiune ar fi Philippe Coutinho, dar nu poate fi folosit în Europa deoarece a jucat deja pentru Liverpool în Champions League.

Andre Gomes pare să fie varianta preferată de Valverde, chiar dacă mai mult a dezamăgit de când a venit la Barca. O altă soluţie ar putea fi titularizarea lui Dembele într-o tripletă ofensivă alături de Messi şi Suarez. Şi Aleix Vidal reprezintă o soluţie.

Cum ar putea arăta Barcelona la returul cu Chelsea:

  • Ter Stegen - S. Roberto, Piqué, Umtiti, Alba - Paulinho, Rakitic, Busquets, Gomes - Messi, Suárez

Meciul Chelsea - Barcelona poate fi urmărit miercurea viitoare de la ora 21:45 în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: ernesto valverdechelseainiesta 

viewscnt
Articole similare