Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea problemă de la Clinceni: ”Când se întâmplă ceva o dată, de două ori, poate să fie întâmplare. Când se întamplă de la începutul campionatului, nu mai e”

Marea problemă de la Clinceni: ”Când se întâmplă ceva o dată, de două ori, poate să fie întâmplare. Când se întamplă de la începutul campionatului, nu mai e”

Academica Clinceni

Comentarii

Ionuţ Chirilă a devenit noul tehnician al Clinceniului, odată cu plecarea lui Ilie Poenaru, şi va debuta cu un duel de foc, împotriva FCSB-ului.

FCSB va primi vizita Academicii Clinceni, sâmbătă seara, de la ora 21:00. ”Roş-albaştrii” au început să se redreseze după venirea lui Edi Iordănescu, în timp ce formaţia olfoveană se află într-o situaţie incredibil de periculoasă.

Clasată pe ultimul loc, Academica nu a câştigat niciun meci în primele nouă etape şi se află în real pericol să retrogradeze. Înaintea meciului cu FCSB, noul tehnician, Ionuţ Chirilă, a vorbit despre debutul său şi despre problemele întâmpinate când a venit la club, în special despre lipsa de pregătire fizică a fotbaliştilor.

Marea problemă de la Academica Clinceni

Se putea un debut mai dificil decât acesta? Poate CFR mai dificil. Dar FCSB sau CFR sunt puternice amandouă. De fapt sunt echipele care, dacă Universitatea Craiova nu va ţine trena, vor rupe campionatul şi se vor bate la titlu. Avem foarte mare problemă din punctul de vedere al potenţei fizice.

Echipa este prabuşită fizic, prăbuşită, reţineţi acest cuvânt. Şi vă dau şi argumentele. Dacă campionatul ăsta se termina în minutul 80 şi nu în 90 cred că aveau 14 puncte acum. Minutul 85 la CFR... pierd meciul. Minutul 85 cu Argeş... pierd meciul.

Cu Mioveni cade în repriza a doua. La Buzău, în prelungiri. Când se întâmplă o dată, poate să fie întâmplare. Când se întâmplă şi a doua oară, poate să fie întâmplare. Când se întamplă de la începutul campionatului, nu mai e întâmplare”, adeclarat Ionuţ Chirilă.

Afla mai multe despre: academica clincenifcsb clinceniionuţ chirilă 

viewscnt
Articole similare