Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea revelaţie a naţionalei după meciul din Israel! Omul care ar putea deveni titular în mandatul lui Contra

Marea revelaţie a naţionalei după meciul din Israel! Omul care ar putea deveni titular în mandatul lui Contra

Echipa națională

Comentarii

Prezenţi în studioul Telekom Sport, la Sport Center, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu au analizat prestaţia naţionalei în partida amicală cu Israel, câştigată de tricolori cu 2-1, şi au vorbit la superlativ despre George Ţucudean, un atacant intrat în vederile selecţionatei abia după venirea lui Cosmin Contra.

Panduru a remarcat progresul lui Ţucudean din ultimele luni şi consideră că vârful CFR-ului poate fi luat în calcul inclusiv pentru titularizare, în condiţiile în care dovedeşte o eficacitate superioară rivalilor săi pe post.

"La Andone (n.r. Florin) mare parte din golurile pe care le marchează în Spania sunt: dai în portar, îţi vine mingea în cap şi se duce în poartă. Din prima nu dai gol, dă unul în bară, îţi vine ţine în cap, te-ai trezit cu ea şi intră în poartă, asta este.

Pe când la Ţucudean pare că s-a transformat de când a venit la CFR în jucătorul care, probabil că a şi înţeşles, dintr-o ocazie dai un gol. La Viitorul şi-a permis, cel puţin la acel meci cu Iaşi, când are şapte ocazii cu portarul, după care dă patru goluri... pentru că avea 25 de ocazii. Deja, de când te-ai dus la CFR, ai o ocazie şi aia la o lovitură liberă, ceva...



Golul ăsta nu e o invenţie a lui, el a intrat fără presiune, liniştit. Dacă mă cheamă, bine, dacă nu, nu... A intrat atât de liniştit încât a găsit acea soluţie excepţională. El a ales soluţia perfectă pentru momentul acela"
, a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

3 - trei selecţii are George Ţucudean în naţionala României, golul cu Israel fiind primul reuşit de el sub tricolor

Afla mai multe despre: george tucudeanromanianationalaatacant 

viewscnt
Articole similare