Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea speranţă a tenisului rus a fost trimis acasă după 55 de minute de la un turneu din China!

Marea speranţă a tenisului rus a fost trimis acasă după 55 de minute de la un turneu din China!

Tenis

Comentarii

Andrei Rublev (19 ani), marea speranţă a tenisului rus, a fost învins cu 6-2, 6-1, de taiwanezul Yen-Hsun Lu, după doar 55 minute de joc, joi, în optimile de finală ale turneului ATP de la Chengdu (China), dotat cu premii în valoare de 1.028.885 dolari.

La trei săptămâni după parcursul foarte bun de la US Open, unde i-a învins pe bulgarul Grigor Dimitrov şi pe belgianul David Goffin, înainte de a se înclina în faţa viitorului campion, spaniolul Rafael Nadal, în sferturile de finală, Andrei Rublev a suferit două înfrângeri în faţa unor adversari mai slab clasaţi decât el.

În urmă cu două săptămâni, jucătorul rus, aflat pe locul 37 în clasamentul ATP, s-a înclinat în cinci seturi în faţa ungurului Marton Fucsovics (nr. 109 mondial), în Cupa Davis, la capătul unei întâlniri în care Rusia fost eliminată de Ungaria din Grupa Mondială.

Joi, la debutul său la turneul de la Chengdu, unde a fost scutit de primul tur, Rublev a avut o evoluţie modestă, având un procent de reuşită de doar 40% la primul serviciu, în faţa lui Yen-Hsun Lu, numărul 63 mondial. 

Afla mai multe despre: andrei rubleveliminaretenisproblemechinarusia 

viewscnt
Articole similare